matchett Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 [Güncellll] Guildimize Sunwell progressini hızlandırmak, yazın oluşabilecek attendance düsüklüğünü giderebilmek ve Ilidan denemelerine hız kazandırabilmek için her class tan(duruma göre) alım yapılacaktır. Gear seviyeniz çok önemli değildir ancak elbette BT yapmakta oldugumuz icin en az T4-T5 seviyesinde olmalıdır..Daha önemli olan raidlere gelmeniz, class ınıza hakim olmanızdır ve oyun tecrübenizdir... BT ve sunwell bosslarının taktiklerini bilmek tercih edilme sebebidir. Warrior--1 prot (en az t5 gearlı, resist itemları hazır) Priest--Açık (Acil 1 Shadow) Shaman--Açık (1-2 Resto, max 1 ele) Rogue--Açık (max 1) Mage--Yalnızca oyunu cok iyi bilen ve tecrübeli 1 oyuncu alınacaktır Druid--Açık (1 resto) Paladin--Açık (1 holy) Hunter--Açık (max 1) Warlock--Açık (1-2 desto,affli) Guild sitemiz: www.guild-denovo.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 senide bekleriz murtaza (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Yalnızca oyunu çok iyi bilen, tecrübeli bir mage aldınız gibime geliyor: Deicide jkasdlşjaskldjasd. Gerçi ben oynamıyorum, kardeş oynuyor ama benden tecrübeli kardeş, acc benim olmasına ragmen =)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar