Gargyy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Veeee uzun ugraslar sonucu 50'ye vurdum.. :) Zpecial Thanks to Lalu,Zenobya, Belwar ve Obscurd veee tabi ki Iceball ve Froc :))[signature][hline]A Olorin i yaresse Maiaron i Oiosaila manan elye etevanne norie i melanelie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teba Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Big Gratz:)[signature][hline]I am Teba. Brighteyes Teba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Grats darısı benim başıma bi 50 liim sunu rahatlicam valla :)[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bak bi an saymıycan zannettim kırıyodum kafanı :Pp Bu aralar sık sölediim gibi GRATZ! da olm sen 50'yi vurdun oyunda yoksun tele bakmıyosun, açmıyosun napıyosun sen???[signature][hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Gratz[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargyy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ah Teba tabi ki sana da çok teşekkürler unutmuşum kusura bakma :P Ya Yosuncum ben Ankara'dayım telefonuma ulasamiyodum neden diye sorma :P e bilgisayar da yok öle işte :) Telefonuma ulaşabilicem heralde bugün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bu telefon muhabbeti tamamen yalandır; Oyunda gargy'i yakalamam ve telefonuna bak demem sonucu dur bakiiim aaaa msg atmışsın kombosu yaşanmıştır İnsan cebindeki telefona ulaşamıyosa o ayrıdır vs vs dir saygılardır...[signature][hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargyy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 1.si öyle bişey yok. Mesajımı okudun mu diye sordun oyunda ve bende evet dedim. "Aaa evet cebimdeymiş nasıl görmemişim" diye bişey demedim öyle anladıysan o senin sorunun 2.si burada herkesi böyle mühim bir konuda bilgilendirdiğin için herkes adına sana teşekkür ediyorum..[signature][hline]A Olorin i yaresse Maiaron i Oiosaila manan elye etevanne norie i melanelie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Rica ediyorum Pazartesi okulda görüşmeyi talep ediyorum :)[signature][hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 gratz...[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar