nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ya ilk mesaja göre yazıyorum, mantık olarak ateş oksijen ve bunun gibi gazların yanması durumudur. Isı açığa çıkar. Isınan hava yükselir. Yükselirken yanmaya devam eder. Dolayısıyla ateş havaya doğru gider. Ki bildiğim kadarıyla "ateş"in kütlesi olmadığı için yerçekimine karşı bir durum olamaz zira yerçekimi kütlesi olmayan şeylere etki etmez. Di mi? Sıktım mı yoksa? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Havanın yanan kısmını görüyoruz. Ateş kendine çekiyor ve yer çekimine doğru geliyor belki de. Çekebildiği alansa bi yerden itibaren kırılma noktasına geliyordur. Ve görebildiğimiz yer ateşin başladığı yerdir belki en uç kısmı, bittiği yer değil. uydurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ateşin şekli etrafındaki oksijen gazının şeklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar