nnp Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Kasa : AOpen FSP300 Anakart : Asus A7V600 Ekran Kartı : Asus Radeon A9600XT 128MB İşlemci : AMD Athlon XP 2500+ Harddisk : Samsung SV1021H 10 GB Ram : 1GB Twinmos DDR Monitör : LG Flatron F900b 19' LG DVD Rom LG RW DVD Rom Floppy+klavye+mouse Ethernet kartı(Realtek) Kurulu İşletim Sistemi: XP Pro SP2 Sistemle ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Monitörün alt köşesinde plastikte küçük, göze zor çarpan bir erime var. elektrikler gitmişti, mum alevi yüzünden olmuştu. Fiyatı 200 YTL'dir, itina ile kargolanır, kargo ücretini alıcı öder. her haftasonu istanbul'a geliyorum; elden teslim almak isterseniz cumartesi günü getirebilirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sistem calısır halde ise alıyorum ÖM gönderdim fakat gonderilenler klasorunde gorunuyor nedense burdanda yazayım da garanti olsun msn:[email protected] gsm:05553133713 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bir arkadaşla anlaştık cumartesi günü satış gerçekleşecek. eğer karşı tarafda vazgeçme gibi bir durum ortaya çıkarsa sizinle irtibata geçeceğim. ilginize teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar