Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arada bir yapmak gerek... (Queensryche - Operation Livecrime DVD)


SadButcher

Öne çıkan mesajlar

Efem nedir bu aralar biraz fakirim alamıyorum öyle DVD falan ama sağolsun çok yakın bir arkadaşım yıllardır peşinde kötü yola düşmeyi göze aldıığım konser kaydının yeni çıkan (eh 2001 sanırım ama yeni işte) DVD baskısını almış telefon açıp "Gel lan bak ne aldım" dedi. Gittim baktım dayanamayıp gece yatısına kaldım hatta.

Daha önce bu konser ile ilgili maceralar saymakla bitmez piyasada bi ara EMI tarafından video kasedi ithal edilmiş kimse almamış bi daha getirtilmemiş bulamadım. Arkasından Taksim Aznavur pasajındaki Köstebek Müzikte karşıma çıktı 3 yıl kadar evvel dedim satın, kopyalayın bana izletin bişi yapiim takla atiim şuracıkta adam dediki "sakin ol bunları şimdi kopyalayamıyorum VCD yapıyoruz hepsini cd ye çekerim, haftaya gel" gittim bir sonraki hafta siparişini verdim parasını verdim adamdan halen almayı başaramadım o zaman bu zamandır.

Velhasıl büyük gün geldi çattı sonunda buldum izledim Konserin özelliği Queensryche'ın Tek bir konserde tüm Operation:Mindcrime albümünü çalması ve arkaplandada kliplerle beraber olayın akıp gitmesi yani bir mini The Wall konseri gibi. Tabi objektif yorum yapabilirmiyim bilemem ancak iki dikkatimi çeken nokta var birincisi Bu adamları sahnede görmek gerçekten gerekiyormuş çünkü sahne hakimiyeti, konser akışı ve parçaları yorumlamadaki başarı tek kelimeyle mükemmel. Tüm albümü sahneye çıkıp aynen rahatsız etmeyecek bağlantılarla çalmış vede çok başarılı olmuş. Bir diğeride izleyen varsa bilir Suite Sister Mary isimli şarkıda Chris De Garmonun sesi incelir iyice arkada korolar gider bu arada şarkı içinde klipte Mary rolünü oynayan hanım kişi ile bir düet söz konusuymuş konserin ortasında birden bir spot yanar arkada klip oynarken gördüğümüz Mary sahnede belirir ve düete başlar.

10 üzerinden 10 olacak bir DVD biraz kendimi toparliim ilk alacağım şey olacak.
Teşekkürler Türkiye :P[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Su an izliyorum
Mary i oynayan kadina asik oldum (Pamela Moore)



Suite Sister Mary nin sonlarindayim su anda, super
tek kelimeyle super

Geoff abimle el tutusuyolar falan duet yaparken

su an Geoff baba kendini yerden yere vuruyo ve yuvarlaniyo hehe

Konserlerini de boole konsept mindcrime yapsinlar, sonra beni vursunlar :)[signature][hline]Lights out,
. As you hit the ground...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...