Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere Maçı A Milli Takım Kadrosu

Mephisto_

Öne çıkan mesajlar

ben kadroya çağrılıp çağrılmamasını demiyorumki burda

sadece başarılı bir oyuncuyu, sanki hiçbir başarısı olmayan herhangi bir oyuncu gibi bahsetmelerine örnek veriyorum[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

Nukem senı koycaz bız hakanın yerıne.Yahu sergen deme be adam, ıyıce sınırlendırıyorsun adamı.Sana kalsa kaleyede Cordabayı koyarsın.Bıraz objektıf olmayı ogren nukem.Ne ıbrahımı ne sergenı?[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Justin, 23 Mart 2003 15:57 tarihinde demiş ki:
*! kahkaha atar*

Sergen gelmiş geçmiş en iyi orta sahalarından türkiyenin be...[hline]cRn

[Bu mesaj Justin tarafından 23 Mart 2003 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]

justin kahkaha at ama suan sergen milli takim'da ilk 11'de cikabilecek duzeyde bir futbolcu degil.(kabiliyet olarak demiyorum)

sergen turk futbolunun gelmis gecmis en yetenekli futbolcularindan birisidir,basarili oldugu soylenemez.suan bir emre belozoglu,yildiray basturk ondan cok daha basarilidir ve oynamasi gereken kisilerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

oha naaptınız siz sergeni be.. o adam oynamaz milli takımda falan.. hakan da oynamasın bence.. ama adam en son oynadıı maçta bilmemkaç saniyede gol attı sağı solu da belli olmuyo.. geçen hafta iyiydi blackburn maçında (arsenali yendikleri) bu haftakinde kötüymüş... ama oynamaması lazım bence.. sergenin yerinde oynayacak bi kere nihat var.. adam ispanyadaki en iyi oynayanlardan birisi kesinlikle.. alternatifi var sergenin bissürü[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Sosyal ağlarda paylaş

of harbi mephisto saçmalıya saçmalıya bi hal oldun sende...[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!!
Sosyal ağlarda paylaş

lol gençlerbirliğini niye takımdan sayamıyorsunuzki ?

açık açık türkiye liginin en iyi futbol oynayan takımı gençlerbirliği

sergen'de zaten galatasaray'dan gitti beşiktaş'a

galatasaray'ada ucuz olduğu için alınmıştı, kimse adam edememişti[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...