Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Loex said:

rangerımdan sıkldım DT açtım son hali nedir bunun kasmakta fayda varmı ?

Hayatının en büyük hatasını yapmış bulunmaktasın.Mini gameler için konuşacak olursak;grubun iyiyse ve sen azcık hareketli isen 15-20 arası killin olur(32 tane yapanı gördüm).Grubun kötü ise çok hit kill alamazssın ama,grubunda kill çalan demolarla kafa kafaya yarışırsın.

Yeni düzenlemede rangerı vs karakteri olmaktan çıkarmışlar,tam demo vari bişey yapmışlar.Çünkü anladığım kadarı ile,yeni rangerlar,generalden hiçbirşey almıyorlar.Bunun yerine hybridle dpse yükleniyorlar.Bi tane skilleri var,sinlerdeki detonation tarzı bişey vuruyor ve emin ol critte 4k yı gördüm kendi üzerimde.Benmi sinin omu sin belli değil.Anlıyacağın clothu ezip geçiyorlar.Tabi sin olmamın avantajı ile 4 kişinin arasından rahatlıkla bir rangerı alabiliyorum.Çünkü ben rangerın cc lerinden çıkabiliyorum,o benimkilerden çıkamıyor.
Bundan da şu çıkar;Sinle karşı karşıya kaldıysan,sinin hp si fullse ölürsün.Ama tabi okadar mini yapıyorum,rangerla çok nadiren baş başa kalıyorum.Çünkü onu göremeden beni öldürüyor.
Şimdi o dpsi görmüş,daha doğrusu yemiş biri olarak şunu söyleyem;cloth,light,mediumu rahatlıkla alıyorsun.Heavy ve full platede neler yapabilirsin bilmiyorum.
Örneğin shamanla miniye girdiğimde bir rangerla karşı karşıa kalmaktan nefret ediyorum.Bitane kuşu var rangerın(aydının kuşundan değil,bu bildiğin atmaca)stam ve manamı sıfırlıyor.Ara sıra slince atıyor,hp bufflarım kulllanılamaz oluyor.Hp manam sıfırlandıktan sonra adrenalin yapıyorum,tabi ben onu yapamana kadar ölmediysem.
Mini gamlerden bazı yorumları yazam buraya:
-Op rangers.
-Fucking rangers.
-Finished mana stam ,shit rangers.
Genellikle rangerlar hakkında iyi şeyler söylenmiyor,ezip geçiyorlar.
Mesaj tarihi:
ali dün ben 10 maçta 400 kill yapmiş birinden feat aldim işte marishaya.
3sn içinde 10k civarı vuruyor ilk okta 2300+ 2200+ vuruyor sonra 2.comboda 4250+ civari vuruyor arada da 250 300 90 80 50 110 gibi blade vuruşlar çikiyor
yinede bana göre op class değil pvp lvl10 ranger çok bi ezik pvp lvl10 guardian henüz görmedik cromda ali ama görürsen pek dolanma istersen
Mesaj tarihi:
RRa said:

ali dün ben 10 maçta 400 kill yapmiş birinden feat aldim işte marishaya.
3sn içinde 10k civarı vuruyor ilk okta 2300+ 2200+ vuruyor sonra 2.comboda 4250+ civari vuruyor arada da 250 300 90 80 50 110 gibi blade vuruşlar çikiyor
yinede bana göre op class değil pvp lvl10 ranger çok bi ezik pvp lvl10 guardian henüz görmedik cromda ali ama görürsen pek dolanma istersen

Yav rangerın op si uzak mevzil olması.Yoksa bi numarası yok.Diyorumya 4 kişi arasından alıyorum rangerı diye.Bu oyun grup oyunumu;%80 evet.Grupta önemli olan ne,diğeri grup playerını öldürmek.3 sn de 10 k vuruyor diyorsun,peki sorun ne;bence hiçbişey.
Mesaj tarihi:
funcom yaptığı iyileştirmelerle rogue sınıfı karakterleri şuan için OP yapmış olsada şuanda gördüğüm kadarı ile önümüzdeki 4 ay içinde alacaklari tepkiyi azaltmak ve kendilerince bir denge getirmeye çalışıyorlar. Lvl10 ranger gördük, lvl10 assasin de gördük. full set giymişlerinide gördük ama biz daha o şekilde giyinmiş bir Barbar, DT, Conq, Guard görmedik ve bence gördüğümüzde eu forumlarının dört bir yanına fuck funcom, nerf conq gibi topikler açılacak
bazı classları çok üst düzeye taşıyabiliyorsun ama bazı classları taşıyamıyorsun en iyi assasin halen kim onu tartışıyor herkez, çünkü öyle bişey yok. iyi assasinde yok kötü assasinde yok class çok iyi ama yapabilecekleri sınırlı. classı vasat olupta yapabilecekleri çok üst düzey olan classlar var conq, necro, bs gibi. O yüzden naparlarsa yapsınlar ranger da yine bende OP olamadı.
Mesaj tarihi:
RRa said:

funcom yaptığı iyileştirmelerle rogue sınıfı karakterleri şuan için OP yapmış olsada şuanda gördüğüm kadarı ile önümüzdeki 4 ay içinde alacaklari tepkiyi azaltmak ve kendilerince bir denge getirmeye çalışıyorlar. Lvl10 ranger gördük, lvl10 assasin de gördük. full set giymişlerinide gördük ama biz daha o şekilde giyinmiş bir Barbar, DT, Conq, Guard görmedik ve bence gördüğümüzde eu forumlarının dört bir yanına fuck funcom, nerf conq gibi topikler açılacak
bazı classları çok üst düzeye taşıyabiliyorsun ama bazı classları taşıyamıyorsun en iyi assasin halen kim onu tartışıyor herkez, çünkü öyle bişey yok. iyi assasinde yok kötü assasinde yok class çok iyi ama yapabilecekleri sınırlı. classı vasat olupta yapabilecekleri çok üst düzey olan classlar var conq, necro, bs gibi. O yüzden naparlarsa yapsınlar ranger da yine bende OP olamadı.

Şimdi bak,sen bişeyi atlıyorsun.Şuanki rangerlar zaten senin o demiş olduğun çoğu klassla uğraşmıyor.Adamın derdi clothla,lightla,mediumla.Ne kaldı geriye,heavy,full plate.Senin pvp lvl 10'olanları göremediğimiz dediğin klasslar.Birtek bs var orda,onada stam mana debuffı atıyorlar,pert!Sana bir soru;ranger olsaydın savaşın ortasında ilk kime vuruş yapardın?Cevabın clothla başlayıp gidecek değil mi,işte olay bu.
Şimdi gel istersen tek tek inceleyelim:
Cloth: Sin ,demo,necro,hox.Bu klasslar ya melee yada mevzilleri rangerınkinden daha az.Bu adamlar savaşın ortasında tepedeki bir rangera nasıl ulaşacaklar?Hiçbir şekilde,öldürdüğünü öldürecek rangerın onları öldürmesini beklyecek.Çünkü yapabilecek olduğun bişey yok.
Light:Yukardakinin aynısı.
Medium:Rangerla ranger karşılaşması çıkar burda,kimin hızlı olduğuna bakar.Bs ile uğraşmaz,uğraşsa bile bs bu klassın yanına yaklaşamaz.Alanda healmi atıcan tependeki rangerlamı uğraşacan.
Diğer soldier klassları eklemeyiyorum.Çünkü sende ranger olsan bende ranger olsam ilk soldierla uğraşmayız.He pvp lvl 10 soldier öldürür,adamın umrundamı,alana girmeyecekki,çıkacak bi kayanın tepesine yağdıracak.3 killden sonra 1 defada öl,ne olurki.
Tekrar ediyorum,ranger vs değil,tam grup dps elamanı.Sen gardsın kimle uğraşmaktan nefret edersin,sinle.Arkandaki arkadaşın sini senin yerine temizliyor(3 tane vuruyor adamlar,4 yok),sende güle oynaya killini yapıyorsun.Soldiere karşı,soldiersın,atam tepeden bi koyuyor 3-5k yı senin ekmeğine yağ sürüyor.Al olay bu kardeş.
Burda imbalık yok,imbalık gerçektende sinin harcı.Çünkü oynamasını biliyorsan,1vs1 de herkese kafa tutarsın.Ama bak ranger böyle değil.Anlatabilmişimdir umarım.
Şimdi grup diyorum neden bunu söylüyorum:
Bu akşamki minilerin birinde çok enteresan bir maç yaptık.Benim takım full melee(hox, bs hariç hepsinden ),karşı takım 1 toslu full ranger.Adamları darma duman ettik.25 kill mi ne aldım.O grupta 1bs 1 gard olsa ne olurdu,biz duman olurduk.İşte bunun için diyorum grup elamanıdır ranger diye,başlıbaşına bir grup değil.
Mesaj tarihi:
ama ben farklı bişey demek istemiştim :)

bu dediklerine katılıyorum zaten ama ben diyorum ki rogue class kasarsam ranger veye assasin (şuanda serverın en iyi classları olarak gösteriliyorlar). Sadece belli bir noktaya gelebileceğim. Geleceğim bu nokta rangerla şu olacak;
Grup pvpsinde en çok kill yapanlardan biri ama teke tekde 12 classın 6 sına ölür. Ben şimdi rangerla pvp lvl10 da olsam bu böyle olacak. Çünkü Sahura var ranger lvl10 dandik guarda bile ölüyor kaldiki bi assasin yada barbar gelse yanına hiç şansı yok.
Assasinde ise yine yapabileceklerin sınırlı pvp lvl10 da olsan full tier3 setinde olsa karşıda 2 demo nukeü bastımı anında yatıyorsun.

şimdi benim esas dediğim noktaya geldik guard, conq, dt gibi classların lvl10larını gördüğümüzde diyeceğiz ki "YETERRRRR" "ADAM ÖLMÜYOR" işte bunu benden senden daha iyi bilen funcom uçurum olmasın diye rogue sınıfı karakterleri güçlendirdi ama bana göre oyunun en iyi classı değiller halen diyorum.
Mesaj tarihi:
RRa said:

ama ben farklı bişey demek istemiştim :)

bu dediklerine katılıyorum zaten ama ben diyorum ki rogue class kasarsam ranger veye assasin (şuanda serverın en iyi classları olarak gösteriliyorlar). Sadece belli bir noktaya gelebileceğim. Geleceğim bu nokta rangerla şu olacak;
Grup pvpsinde en çok kill yapanlardan biri ama teke tekde 12 classın 6 sına ölür. Ben şimdi rangerla pvp lvl10 da olsam bu böyle olacak. Çünkü Sahura var ranger lvl10 dandik guarda bile ölüyor kaldiki bi assasin yada barbar gelse yanına hiç şansı yok.
Assasinde ise yine yapabileceklerin sınırlı pvp lvl10 da olsan full tier3 setinde olsa karşıda 2 demo nukeü bastımı anında yatıyorsun.

şimdi benim esas dediğim noktaya geldik guard, conq, dt gibi classların lvl10larını gördüğümüzde diyeceğiz ki "YETERRRRR" "ADAM ÖLMÜYOR" işte bunu benden senden daha iyi bilen funcom uçurum olmasın diye rogue sınıfı karakterleri güçlendirdi ama bana göre oyunun en iyi classı değiller halen diyorum.

Katılıyorum ama halen atladığın noktalar var:
Şuan bile bir dt yi öldürmek(tank dt yi)imkansıza yakın,bildiğin alman panzeri adam.Gard bilindik gard,arkasına heaları alsın bütün serverı bir uçtan diğer uca gezer.Redrex lvl 8 ama ölümsüz değil,2 lvl sonra ne olucakta bu adam he-man olucak.Arkasına alıyor healerı frenzyde dalıyor ortaya.
Gelelim conqa.Conqun yansıtma skilleri adam gibi çalışmaya başlamadığı sürece,aynı silahla 2 tane cc vuramadığı sürece,dpsi gardınki kadar olmadığı sürece ve en önemlisi doğrus dürüst invul buffı olmadığı müddetce conq değil lvl 10,lvl 110 olsun hiçbirşey fark etmez.6 snlik balon var,overcome oddsu kullanmışssan belirli bir süre kullanamıyorsun,nasıl bir mantıktır anlamış değilim.
Overcom oddsta güya yediğin melee dmgi hp olarak yansıtıyor.Yalan!Sinle aodyi aç,soulünü fulle,dw ile yapıştır,yediği dmg üzerine hp olarak yansımıyor.Hele bide crit giderse,o buff yalan oluyor.Peki ne işe yarıyor;ucube sayılabilecek dmg dışındaki dmgleri hp olarak yansıtıyor.
Atıyorum bir anda 6k yerse(tek vuruşla),o 6 k yı hp olarak dolduramıyor.Buyur,10 lvl oldun ne işe yaradı?
Bu oyunun yanlışı ne biliyor musun,yok bi buff basarsın bilmem ne kadar sonra diğerini basarsın,yok soul alıcan bilmem ne yapıcan,yok reaver bilmem kaç olucakta buff basıcan...Ulan pvp mi yapıcağız tepedeki buffın çarpı bilmem kaç olduğunu mu bakacağız.Sorun burda.

Konuyu toparlayam;Birilerinin 10 lvl olmasına filan gerek yok,sistemi biraz toparlasalar bütün karakterler hakkını verecekler.Olay bu.Bu haliylemi,daha çooook nerf,daha çooook imbalık görürüz.
Mesaj tarihi:
yine olmadı ali.
ben diyorum ki ranger kasacağıma dt, guard gibi tank sınıfı kasarım çünkü pvp lvl10 olup o set ve silahlara sahip olunca zaten ölümsüz olan bu classlar hiç ölmeyecekler üstünede seni kesicekler ve o zaman oturup tüm camia ağlayacak. Sırf bu ağlama olmasın die Assasin ve Rangeri güçlendirdiler başka güçlendirecek classlarda olacaktır ama yinede dengeyi sağlayamayacaklar.
Redrex ölür çünkü Redrexde benim gibi DPS Guard ama bi Coinos'u öldürmen için 3 assasin araya almanız lazım biz 2 ile denedik olmadı :)
Mesaj tarihi:
Conq kral karakter bence. Fury'de hyen yada honza yi epic kheste izleyin ondan sonra yorum yapın derim ben. Ama su bir gercek conqa öyle yada böyle ibisi alacaksınız arkadaslar..daha fazla emek istiyor item acısından conq sadece..
Mesaj tarihi:
Birde bence yorum yapabilmek için erken. Bu aa sistemi geldi geleli cogu sınıfın yeni kombolarini millet yavaş yavaş tanıyor. Bekleyelim bakalım 80 saat sonra sleuth of bears gelecek mübarek 720 saatlik bekleme süresi var :)
Mesaj tarihi:
RRa said:

yine olmadı ali.
ben diyorum ki ranger kasacağıma dt, guard gibi tank sınıfı kasarım çünkü pvp lvl10 olup o set ve silahlara sahip olunca zaten ölümsüz olan bu classlar hiç ölmeyecekler üstünede seni kesicekler ve o zaman oturup tüm camia ağlayacak. Sırf bu ağlama olmasın die Assasin ve Rangeri güçlendirdiler başka güçlendirecek classlarda olacaktır ama yinede dengeyi sağlayamayacaklar.
Redrex ölür çünkü Redrexde benim gibi DPS Guard ama bi Coinos'u öldürmen için 3 assasin araya almanız lazım biz 2 ile denedik olmadı :)

Oldu mert oldu,senin dediğin karakterlerle zaten uğraşmayacam,neden uğraşam.Yok sen 6 gardla miniye girerim dersen eyvallah.

@Xanthor
Dediğin gibi ibiş ( :D ) şart o karaktere,yoksa cacık olmaz.
Benim derdim grup,grupta hangi karakter daha çok iyidir onun peşindeyim.Conqun cc leri uzun,tek el silahda fear,çift el silahda kb var.Bu kadar,koskoca soldiere layık görülen cc bunlar.1vs1 de yeterli olabilir,ama grupta yetersiz.Birde zaten dps düşük,combo yavaş sürün dur.Üstüne birde casterlar,sinden en fazla 30 sn sonra ölürsün.Sin hiç değilse o 30 snde kalkar,birini öldürür.
Mesaj tarihi:
ya ali kafayı yedirtcen bana nie anlamak istemiyorsun adam dt mi kasayım rangermı kasayım diye soruyor o yüzden anlatıyorum
ayrıca sen rangerla sadece clothlulara vurucaksın die bişey yok karşına yeri geliyor 6 tane heavy+ armorlu adam geliyor minide
ayrıca adam pvp içinmi sormuş halen onu daha bilmiyoruz
ve ben sana fatih gibi furyden değil cromdan bile 10 conq sayayım onuda kesemezsin istediğin classla git düelloya

Ringsting
Numbered
Perez
Javlin
Paranous
Nardis
Jefirst
Holybold
Dulcistella
Rmuerte

hadi şimdi bana Partyzan ile kesemeyeceğim 10 ranger sayda göreyim.

ben sana söyleyim Chass'i kesemiyorum Piercing zorluyor, Sahura ile pamuk ipliğine bağli heran oda gidebilir bende, Davjr, Terror ve Ravensongz de eh işte arada öldürüyorlar.
Mesaj tarihi:
RRa said:

ya ali kafayı yedirtcen bana nie anlamak istemiyorsun adam dt mi kasayım rangermı kasayım diye soruyor o yüzden anlatıyorum
ayrıca sen rangerla sadece clothlulara vurucaksın die bişey yok karşına yeri geliyor 6 tane heavy+ armorlu adam geliyor minide
ayrıca adam pvp içinmi sormuş halen onu daha bilmiyoruz
ve ben sana fatih gibi furyden değil cromdan bile 10 conq sayayım onuda kesemezsin istediğin classla git düelloya

Ringsting
Numbered
Perez
Javlin
Paranous
Nardis
Jefirst
Holybold
Dulcistella
Rmuerte

hadi şimdi bana Partyzan ile kesemeyeceğim 10 ranger sayda göreyim.

ben sana söyleyim Chass'i kesemiyorum Piercing zorluyor, Sahura ile pamuk ipliğine bağli heran oda gidebilir bende, Davjr, Terror ve Ravensongz de eh işte arada öldürüyorlar.

Yav mert sen beni anlamıyon.Ben ne diyorum sana sen nediyorsun bana.Ranger vs elemanı dağil,grup dps elemanıdır diyorum.Senin dediğinden farklı bişey söylemiyorum,sen bana pvp söylüyorsun halen.Karşına conq çıkarsa kaçar gidersin yada ölürsün arkadaş bukadar basit.Dt ile 2 kill 1 death almakmı iyidir,rangerla 20 kill 10 death almakmı iyidir.
  • Yeni Oluştur...