onuray Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Iriver marka mp3 player kullanan arkadaşlar fikirlerini yazabilirse sevinirim..Almayı düşünüyorum ve ses kalitesini merak ediyorum??[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben kullanıyorum. efsane discman.. nerelerden düştü hiçbişiy olmadı taş gibin çalışıyor.. hık mık demez her bişeyi çalar valla. ses kalitesi gayet iyi.. okulun tiyatrosunda müzikleri ben yapıyorum ve bu discmanden çaliyorum mp3 formatında düşün. koskoca salonda çalıyor ve şahane kalite.... tavsiye ederim mutlaka al.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bahsettiğin discmanın aynısı bendede var. Mükemmel bir discman. Yılın discmanı. Işıklı mavi ekranı, ayar menüsü. Resmen bios setup koymuşlar adamlar. Biosunu update edebilyorsun . Ses kalitesini arkadaş zaten özetledi benim birşey dememe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 güzel valla ben 100 ila 150 arasında 20$ dışıdna bi ark bulamadğığım için 100 ünü aldım gayet memnunum bi yıl oldu daha ölmedi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Markası nedir? http://www.hepsiburada.com/product_evelektronik.asp?dept%5Fid=17586&pf%5Fid=eviriverimp150 Ben bunu almayı düşünüyorum...[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar