Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 şuraya bir bakın ama güvenilir mi bilmiyorum
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 gamerslootdan daha prof gözüküyor açıkcası hehe
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 gamerslootta yoksa bunlardada olmıyabilir cd-key..
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Cuce said: sen nerden konustun adamlarla? siteye gir üstte live chat var
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bi sorun 24 saat şeyi varsa mesaj atın var mı keyinz ona göre satın alacam bahın! deyin
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ben herhalde iptal etmicem, iade falan etmez şimdi uyuz olurum neyse verdiğin siteyle konuştum ama: Please wait for a site operator to respond. Chat InformationYou are now chatting with 'Yazid R.' ME: hi ME: anyone there ? Yazid R.: Welcome to Offgamers Live Chat! How may I assist you today? ME: Important Note: Kindly take note that FunCom has closed down all Early Access and early client downloads due to the unexpected surge of users. We do apologize for the inconveniences caused. ME: you wrote that ME: but If I preorder can I get preorder items ? ME: you have keys left ? or am I going to get a key @ 23th may ? Yazid R.: you will ge the official keys on the games release date Yazid R.: early access you can get now but it is closed Yazid R.: as for the mounts it is at random upon registering on their website ME: hm ME: I was asking mounts ME: will I get one If I buy from you ? ME: or not Yazid R.: yes you will but at random ME: ok thanks Yazid R.: Is there anything else that I may assist you with perhaps? ME: can I start downloading now ? or do I have to wait the release date ? ME: (after I buy from your site) Yazid R.: release date ME: ok thanks adam bilgisiz kısacası, Cuce yine de download edemiceksin burdan alsan da..
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hmm adam idiyot yalnız konuşan adam olaydan haberdar değil preorder olayını falan bilmio hehe neyse siz o zaman bekleyin 23 üne key gelsin o zamana kadar bi topic açın bulunduunuz mekana yakın olan aocu olan birine rica edin gidin evine DVD ye falna alın derim en mantıklısı bu. yoksa 2-3 gün daha beklersiniz download için
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ME: you wrote that ahaha buna koptum
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 o you wrote that ters oldu.. bir de çin/asya ingilizcesi kastırıyorum o yüzden =) ben çektim çoktan, patchleri de yaptım ya..
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 e o zaman senin için bi problem yok çok cüceye bulmak lazım cd
guden Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Gamers loot an şimdi alsak 23 ünde bize yine şifre gönderirler mi, mount ve itemları olmasının önemi yok sadece 23ünde oyuna giriyim yeter :)
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 göndericez diyolar 23'ünde ama şöle bişey var 23'ünde cdkey alsan 13gb donwload ediceksin pathcliyceksin iki gün gecer öle
Salire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oyunu 23 ünden once indirebilirsin cücem
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 nasıl indiricem ama düzgün torrent bulamadım, rapid accıda yok, sitelerinde direct dl gibi bişide bulamadım.
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 official early access clientini yükle iste. torrent based. http://funcom.cachefly.net/AoC-EU-EarlyAccess.exe
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 funcom satmıyomrmu oyunu ya logini bile bir garip zaten sitenin. Çözemedim abuk subuk bir confirm maili geldi acc. ve pass vermişler ama sitenin hiçbir login menüsünde işe yaramıyor.
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ya amerikadayım ben, nerden ucuza getirtirim avrupadan bir site bilen var mı shippingi çok olmayan, funcomun sitesinde us versiyonunu görebildim ben sadece edit: bir de gamer's loot u biliyorum da downloadla uğraşmak istemiyorum 13 gb zaten o kadar yerim yok harddiskimde sanırım. yani dvd ya da cd olarak almam gerek oyunu
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 En ucuza gamersloottan getırırsın. Oyunu dvd de alsan bısey fark etmez harddıskte 25gb yer gerekıyor.
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Spiegel said: ya amerikadayım ben, nerden ucuza getirtirim avrupadan bir site bilen var mı shippingi çok olmayan, funcomun sitesinde us versiyonunu görebildim ben sadece edit: bir de gamer's loot u biliyorum da downloadla uğraşmak istemiyorum 13 gb zaten o kadar yerim yok harddiskimde sanırım. yani dvd ya da cd olarak almam gerek oyunu oyun konsoluna biraz fazla kaptırmışın galba direk installsız oyun falan :) . yav amerikada über hiper bağlantı var falan diyolar çok sürmez sanırım indirmen.
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ya xbox var zaten ama pcde oynamak istiyorum. Yrn gamestoplarda cikiyor burda ama us version tabi. Ben europe almak istiyorum daha cok Turk olur diye ondan sordum europe version ucuza nerden getirtirim diye. Valla laptop da eski bnm baya 2 gb ram flm cift cekirdek amd islemci var ama ekran karti eski geforce 7300 go var makinada. Harddiskimde de pek yer kalmadi toplasan 14 gb yer vardir. Ondan dvdde istiyorum oyunu yoksa download dert dil 10 15 saatte iner. En kotu artik oynamadim oyunlari silip yer acmaya calisicam makinada. Ama gene de avrupadan shippingi ucuz site bilen varsa yazarsa buraya cok hayra gecer Edit: imla
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sendit.com 1.60 sterline yolluyo amerikaya. xboxa çıkmasına zate daha çok var gibi muhtemelen oyunun.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Elufulec saol link için ama ben bunla 0.2 kb ile indiriyorum su anda..
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 elesso said: sendit.com 1.60 sterline yolluyo amerikaya. xboxa çıkmasına zate daha çok var gibi muhtemelen oyunun. çok sağol, sendit.com u deniycem o zaman herhalde
guden Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Cuce bende dün onunla indirdim şu anda oyun yüklü hatta up to date :) Port ların açık olup olmadığına bak, birde birkaç kere pause edip tekrar başlatmayı dene.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 evet bende o linkle indirdiyorum 4gb kaldı. Arada sapıtıyor ama 60ın altına düşmedi. Bazen 120-160 arası oluyor güzel güzel çekiyor. Birde bu gamersloot tan çinlilere confirmation yaptırmaları süpermiş. Adamın demek istediklerinin yarısını anlamadık. Kendi kartımıda kullanmadım arkadaşın kartı kullandım ondanda onay istiyorlar birde onu aradılar. Konuşma zaten direkt yardı bizi.
Öne çıkan mesajlar