elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 evet açılımı çözümünü bulamadığım illet şey her gece evde olmadığımdan iki günde bir yıkanabiliyorum ama yine de kepek oluo.. hem de seba med'in kepeğe karşı etkili şampuanıyla.. çözümü bilen warsa.. çok güzel olur be..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Selsun isimli bir ilaç var onu bir dene[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 git eczaneye sor, var oyle bi suru ozel sampuan[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bence kafa derini kazı:) euheuhe[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 valla bendede oyle var ama kepek gıbı degıl tam cunkı kaşlarımda kulagımın arkasında burnumun kenarında fılanda pul pul derı dokulmesı gıbı oluyor kac ılaç denedım kac doktora gıttım sunu kesfettım anca sıkıntı yapıyor 1 hafta kıbrısa gıttım o bır hafta vur gez toz eglen sırasında 1 tane bıle dokulme yoktu yaz tatılınde ve tatıllerde olmuyor cok kotu bır uzuntu gecırırsem sabaha krokunc oluyor stres ıkı katına cıkartıyor[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Viktor senın sorunun tedavisini soyluyorum : En büyüğü stress ama bende şu an kafa dışında her yerım ıyıce duzeldı kafamdada cok az kaldı. Kafa için : 1 hafta nizoral 1 hafta bleu cap adlı şampuan 2 gunde bir kullanılarak. Yüz için : Nizoral krem ve advantan krem birbirlerine karıştırılarak banyodan sonra sürülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 En iyisi bi eczaneye git..[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 viktor aynısı bendede var ama çok stressiz bi insanım =P hakkaten niye olur ki bu[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar