Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Bu Başlık Nedir? Bu konu altında istediğinız herhangi bir fotoroman veyahut oyun hakkında sohbet edebilirsiniz, tartışabilirsiniz, FR başlatmak isteyen azimli yazarlar kritik alabilir, fikirlerini yazıp nabız yoklayabilir... Kısacası bu konu her türlü ihtiyacınız için sandbox görevini doldurmakta. Forum Genel Kuralları burada tamamen geçerlidir.
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sandbox demisken.. kumdan kaleni yikarim emir kanka.
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 her FR'nin yorumu kendi threadinde yapılmayacak mı? o zaman bu thread ne azmocan? ühü.
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bu thread oylesine emacim, mesela sen yeni bir oyuna basladin ve ilgi ceker mi cekmez mi diye tartmak istiyorsun, veya test post yapmak istiyorsun, burasi bir nevi workshop yani. Istediginiz gibi yazip cizebilirsiniz. Ayriyetten genel tavsiye vermek isteyen veya soru sormak isteyenler icin de uygun bir platform.
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Tavsiye vereyim ben, bu bölümde herhangi bir konuyu sayfanın sonuna kadar okuduktan sonra scroll up yapmayın, bitmiyor.
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ya ben bir adet yazacağımda, Mesela Hearts Of Iron 2 DDA, Almanyayı oynayacağım ilk, Şimdi, Almanları oynarken Role-playing adına, mesela "komünist köpekleri yok edeceğiz deme, veya Ruslarla oynarken "faşist domuzları ezeceğiz vb tarzında RP yapmamda sorun var mı? Oyunu oynarken biraz yaşamk istiyorum da.
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 3.Reich'ın Doğuşu. Bu image leri kullanmamda sorun var mı? birde İmageshack kapalı, blogger almıyor. ben nasıl resimleri buraya koyacağım bilgisayarımdan?
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Birde açtığım konuyu İmzamda url olarak veremez miyim. Mesele Efrasiyab yazısı yazacağım imzama, adam tıklayacak, direk açtığım topiğe gelecek?
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Irkçılığa kaymadığın sürece sorun olacağını düşünmüyorum. O bahsettiğin imzada link verme olayı eskiden vardı, şu anda var mı, varsa nasıl yapılıyor bilmiyorum. Normal mesajda link vermekle aynı olabilir, bir dene istersen.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Efrasiyab said: Ya ben bir adet yazacağımda, Mesela Hearts Of Iron 2 DDA, Almanyayı oynayacağım ilk, Şimdi, Almanları oynarken Role-playing adına, mesela "komünist köpekleri yok edeceğiz deme, veya Ruslarla oynarken "faşist domuzları ezeceğiz vb tarzında RP yapmamda sorun var mı? Oyunu oynarken biraz yaşamk istiyorum da. bunlari gec gordum pardon :) kufur etmedigin surece sorun degil. Oyun ici rol sonucta, laf olsun diye diyorsun. bayrak ta sorun degil, sonucta nazi almanyasini oynuyorsun. oturup ta yahudileri canli canli yakmayacaksin forumlarda :P
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yinede canlı canlı yakılmış yahudi fotorafı koymamakta hayır var diye düşünüyorum, hanı gercekleri red etmiyoruz tabikide, +18 durmu biraz.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 herhalde :P Bayrak flama gostermekte sakinca yok, arada savastan 1-2 goruntu de sorun yaratmaz... tankti bilmemneydi ama tabiyi ki mantiki sinirlarin icinde olmali fotolar :P
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bu soruları sormamın amacı kurduğum setupta mevcut olabilitesi değildir onu şimdiden söyleyeyim ki oyunumda burdaki mesajımı baz alarak boşuna fikir yürütmeyin :) sadece dinamiklerle ilgili öğrenmek istediğim şeyler var. mesela şöyle bir durum olsa; mafya doktora saldırıyor, elite bodyguard doktoru koruyor ama doktor da o gece mafyayı korumuş nolur? eğer 2 mafya grubu varsa birisi doktora diğeri de doktorun koruduğu başka bir adama saldırırsa nolur?
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ucunbiri said: bu soruları sormamın amacı kurduğum setupta mevcut olabilitesi değildir onu şimdiden söyleyeyim ki oyunumda burdaki mesajımı baz alarak boşuna fikir yürütmeyin :) sadece dinamiklerle ilgili öğrenmek istediğim şeyler var. mesela şöyle bir durum olsa; mafya doktora saldırıyor, elite bodyguard doktoru koruyor ama doktor da o gece mafyayı korumuş nolur? eğer 2 mafya grubu varsa birisi doktora diğeri de doktorun koruduğu başka bir adama saldırırsa nolur? chuck norris dies
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 doktor ölür öteki adam kurtulur
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 doktor chuck norris ise bir mafya factionundan kurtulur townieler
Öne çıkan mesajlar