GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 klibi suşi barda geçiyodu sanırım bide "and you washed your hands break of this" böyle bi yeri vardı and you washed your hands i biliyorum da devamını salladım neydi bu bi kadın söylüyodu:D bide bitane şarkı daha vardı do it faster make it better diye gidiyodu yutupta klibi vardı hatta el ile klip çekmişlerdi bu şarkıya bu ikisini bulana rep verecem ayrıca bunun gibi Disco Disco olmayıp eğlenceli güzel şarkıları paylaşırsanız sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 foo fighters - resolve 'dur belki ilk sorduğun. suşi bar deyince. edit: söyleyenin kadın olmasını okumadım elbette dfgh edit2: ikincisi de daft punk harder better faster stronger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 TIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ilk sorduğun alanis morisette, hands clean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hıh evet ya çok saol:D repe boğdum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 utopia said: ilk sorduğun alanis morisette, hands clean.Aklımdan geçtiği anda postu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar