BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 değişik birşey denedim. ama güzel olaraktan 2 tane çıktı sadece. yani bence güzel denebilicek. kasılırsa efsane şeyler çıkar aslında. foto makinesini ile ilk denemelerim olduğundan elim filanda çıkmış. nerden nasıl bir açı ile aldığını öğrenmiş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 güzel olmuş. nası beceredin tam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ilk önce doğa fotoları falan çekiyorsun mesela.. ağaç mağaç falan. sonra dolaba girip (karanlık olsun) filmi başa sarıp sonra yeniden raylarına oturtuyorsun (adı ray değil onların ama kafam çok bozuk.. adını hatılamıyorum) her zamanki gibi ve aynı film ile dilediğini çekiyorsun ve VOİLA! şogüzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 dasaaa said: ilk önce doğa fotoları falan çekiyorsun mesela.. ağaç mağaç falan. sonra dolaba girip (karanlık olsun) filmi başa sarıp sonra yeniden raylarına oturtuyorsun (adı ray değil onların ama kafam çok bozuk.. adını hatılamıyorum) her zamanki gibi ve aynı film ile dilediğini çekiyorsun ve VOİLA! şogüzel oluyor ben böyle yapmadım :) direk geri sardım sarma yerinden çektikten sonra hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sandwiching öyle direkt geri sarılarak çokta güzel yapılabilen bir şey. sadece dikkatli olmak gerekiyor çektiğiniz yerde neresi boş neresi dolu, mesela bulutlar fena denk gelmemiş, ama aşağılarda da bulut olsa saçma gözükürdü. çok basit bir mantığı var esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 şu fotoğrafçılık çok entel bir uğraş ya nie benim böle uğraşlarım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 benim de kamerada multiple exposure diye bir mod var, çekiosun o üstüste atıyor. alexi'nin dediği gibi nerede boşluk var dikkat etmek lazım. bir de böyle güzel şeyler elde etmek için düşünmek lazım biraz, gece ışıklı birşey çekmeli yoksa böyle transparan 2 görüntü iç içe elde ediyorsun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 fotoşop diye bişi var yahu... böle bişi yapıcaksanız, sağlam kasıp underexposed alanlar ayarlayıp üst üste bindirpi falan bişiler kasmak lazım böle cok bi manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bilmiyorum bence filmle daha espirili oluyor. photoshop var tabii, düşünmene bile gerek yok çekerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bu arada hangi makineye hangi lensi taktın ya sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben de merak ettim fişay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben fotoraf cekerken gözlerimi acmıyorum mesel üşeniyorum fotoşop var nasılsa. yanı elbet film kullanmanın bi güzelliği var ama filmin güzelliğinden banyonun baskının güzelliğinden yararlanmıycaksan, cok güzel olmıyabiliyo. ama güzel bi teknikmi evet hanı sonucu görmediğin bilemediğin ilginc şeyler yasatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ha yok, yanlış anladın. photoshop var nasılsa derken üst üste denk getirme olayını düşünme baabında demiştim ben. banyo masrafları açısından doğru tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Lomo fisheye ile çektim. photoshopla yapmak kolay ama işte :( normal makine ile yapmak daha esprili. ben elime alıp bakmayı severim fotolara. yada dia ile filan. dia kadar efsane bişey var mı ki? ne biliyim öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ya lomoların bu kadar hayvani vignetting yapmaması lazım. ya da değişik bir modeli ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Alexi_Septimus said: ya lomoların bu kadar hayvani vignetting yapmaması lazım. ya da değişik bir modeli ben bilmiyorum. yo yeni aldım yani :) lomo fisheye işte :) yani sitesindeki fotolarda öyle. birde üstüne kesici aleti filanda satılıyordu düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar