kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 gitarımı koydum varmı bir sorun wulf ? senden izin alalım ...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım [Bu mesaj theKingpin tarafından 06 February 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Valla gitarınlaykenki bi resmin olabilir (elinde gitarın mesela..) ama tek gitarının olması saçma valla. Oranın amacına uymuyoda... İzne gelince bana danışmana gerek yok, kendi mantığını kullanabileceğini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ben de dis fircamin resimlerini koyucam benim icin cok önemli duygusal bag falan yaanie[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 kingpinin iki yoldaşından biri olan aşmış gütarı silmeyin çok hoş duruo![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bende resim pat diye konmasin mod onayi alinca konsun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 teşekkür ederim elle hanım ne demek :-) dikkatinizi çekerim ben o resimleri en son koydum ,baktım her üye koymaya başlamış gitarım falan diye bende koyayım dedim.. pireyi deve yapmakta üstümüze yok tabi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 adam guzel bi noktaya parmak basmis pireyi deve yapmamis ki bu konuda karakedide biseyler soylemisti...[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 o deve yapmadı zaten greencim.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ok[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Yalnız bu olay hayla devam ediyor yane bir sürü kişi kendi resimleri dışında resimler koyuyor...Buna biri dur demiyecek mi, nerde u devlet nerde bu adminler :D[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 08 February 2004 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 DUR! euhehe:) ya bnce de öle kedi köpek fln koymayın ama gitarlar güzel yani (ya da çok ısrar ederseniz tmm gitarla kendi resminizi fln koyun )[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Hired Gun, LLama, The Kingpin, kturumtay, ve Nim kendi resmini koymamış.[signature][hline] Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ahaha bune be böle ispiler gibi, çok komiğime gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar