yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Başlıkta belli accountu satıcam AOC'a başlıcam wow u satabilirsem yeni bilgisayar alıcam :D Magtheridon da Shaman var Resto için Karazhan itemleri +t5 shoulder 1780+ healing skiller Enchanting + Herbalism sağlam bi Herb stoğu var elemental ve enhancement itemleri yarı mavi yarı epic şu an BT farmlıyam bir guildde tabi ben uzun süredir raidlere gitmediğim için hiç itemim yok Epic binek + Netherdrake 2000+g var accde Emerald Dream de Hunter ve Lock var lockun itemleri güzel affliction için Desto için item yok Tailoring ve Engineering Epic bineği yok Hunter kendi buffları ile 1900 AP de fazla raid yapmadım hunterla sadece Huntsmanden crossbow var bide T4 shoulder ben bi fiyat biçemedim çok ucuza vermem çok fazlada istemem isteyen varsa fiyat teklifi ile mesaj atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 UPdate Şaman race Orc male fiyat 250 ytl parayı alırım ondan sonra kutular dahil (ikiside çok temiz) oyunla ilgili istediğiniz her şeyi verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar