Maddog35 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Arkadaşlar yeni nesil g15 alabileceğim bildiğiniz bir internet sitesi varmı. Buldugum bir kaç yerde stokta kalmamış. Yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 valla kolay gelsin ben kendime almak iicn indim kadikoye bir ay once en sonunda kiyida ksoede bri dukkanin vitrininde tek kalmis buldum o donem gold un altunizadedeki yerinde stokta oldugunu soylemislerdi bakmak lazim ama kadikoye in bi dukkan dukkan gez elbet bulursun (tabi istanbuldaysan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Yeni nesil farklı mı g15ten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 daha ufak ekrani isigi farkli filan baska bir topicde uzunca tartismsitik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 gecen hafta beylikduzu bimeksde vardi, internet sitelerinden satis yapiyolar yamulmuyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ee hangi topicte tartışmışsınız ben bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 deliricem ya bulamadım çoğu yerde stok dışı gösteriyor... diğerlerindede 2. nesil var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 abi ne farkı var ya merak ettim bak asddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 4. levent / maslak gold bilgisayarin magazasinda satiliyor bildigim kadariyla. genede bi arayip sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar