Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 uuu ünlemli başlık açtım. efendim ne olmuş anlamadım, klavyemdeki 'uyu ulan allahsız' tuşu çalışmıyor. neden ki diye güç seçeneklerine baktım, o tuşu yok sayıyor. güç tuşuna ayarlayayayım bari dedim, onda da beklemeye al seçeneği kaybolmuş. başlat>bilgisayarı kapat diyorum, oradaki beklemeye al da solmuş, basılmıyor. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 biosta ööle bi ayarlar vardı biosu kurcala bi sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 e çalışıyodu daha yeni, hiç bişey de değiştirmedim üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 HADOUKEN! bi çare pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar