Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bulgaristan yaşayan,okuyan yada çalışan pati arkadaşlar var ise irtibata geçelim :)Dolaşalım zıplayalım durmayalım :D Bu aralar çok sıkılmaya başladım sadece iş ve iş :) Senin ne işin var orada derseniz.Sofiadali Tokuda hastahanesinden sonra bütün Mall larını biz yapmaya başladık şirket olarak ve sırada Sofia Business Park var. kisses and hugs p.s: Yanlış bölüme açmadık umarım..kominitiy filing olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 malsef yanlis bölüm bulusma'ya yolluyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sen bize kalcak yer ayarla biz gelelim gezmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sofya'daysan ters yav. varna da olsan guzel olurdu eheh. sofya'ya bir gun gelecegim ama ne zaman bilmiyorum, onumuzdeki ilk iron maiden konseri ideal olabilir (onumuzdeki sene gelirlerse tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar