Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödev: 1,1,2-Trichlor-1,2,2-trifluorethan ne işe yarar?

Kendercik

Öne çıkan mesajlar

Kusura bakmayın tam türkçesini bilmiyorum, hatalı olacağına bildiğim şeklide almanca yazdım.
Söz konusu madde ile küçücük ufacık bir ödev almışım. Diğer olaylarını falan hallettim ama bir türlü nerelerde, ne amaç ile kullanıldığını bulamadım. Bir fikri olan varsa yardımına muhtacım. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

uses of 1,1,2-Trichloro-1,2,2-trifluoroethane
diye arat
chlor ethan yazdigindan almancalari bulkuyo sadece :P

organic chemistry yaptik ta oole derin falan yapmadik biz, basit Naming olaylari falan yaptik henuz (IB High Level Chemistry, 2. sene)[signature][hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler... Şimdi araştırmadayım. Ben ne bileyim ya ingilizcesini türkçesini... Ben eski okulda kimya dersi bile görüp görmediğimi hatırlamıyrum. Ayrıca benim de şu an detayli bi kimya dersi alığım yok. Sadece 10. sınıf öğrencisiyim. Aksiyon olsun araştıralım diye verdiler işte ödev.

Bu arada bulduğum sitelere takılıyorum falan. Ödevle uğraştığım yok zehirli bitkilere falan bakınıyorum. Dehşet şeyler... Küçücük renkli meyveler insanı ne de güzel süründürürmüş onları okuyorum.[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

neyse hallettim ben... Yardım için çok teşekkürler...

Bu da kendi halinde bi madde ismi işte... Adı biraz korkunç görünüyo ama yok pek bi numarası ;)[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...