Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG 52X Cdrom Sorunu

eMTieS

Öne çıkan mesajlar

Dün aralıksız yaklaşık 10 saatte 5 divx 3 vcd formatında cd filmler izledim ve birden pc kitlendi resetledim ardından cdrom hiç bir cdyi okumamaya başladı daha doğrusu cdrom okumaya tennezzül bile etmemeye başladı hiç bir şekilde hiç bir cdyi okutturamadım. Bu sorun hakkında bir çözüm önerisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

1- Dua etmeye başla
2- Cd-rom'un arkasındaki power ve data kablolarını çıakrtıp takmayı bir dene, belki fayda eder, bilgisayarının kasası kapalıysa fişi çıkar tak...(saçma göründüğüne bakma önerilerin, bazen işe yararlar... Az deneyimim yok böyle abuk sabuk uçan, bozulan parçalarla, genellikle aklıma gelen en abuk sabuk çareler işe yarardı.)
3- Harcamalarını kıs, yeni cd-rom alırsın[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

o LG 52 X den az çekmedim ben. Çok sesliydi herşeyden öncesi . Üzerinde söylediği gibi 52 X falanda değil o cd rom . Testlerde 24 ü geçemedi. Ayrıca bendede cd leri okumamazlık ediyor ve işlemciyi sürekli %100 kullanıyordu ve cd den hdd ye birşey atarken arkada hiçbirşey yapamıyordun...
At onu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...