fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Anidb de yeni çıkacak neler var diye gezinirken gördüm. Bilgisi olan var mı ? Buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Yanılmıyorsam Space Adventure Cobra'nın prequel'i olacak (yani öncesini anlatacak) , seriden önce bir OAV yayınlanacak ve bu da bu seriye bir tür giriş niteliğinde olacak: Cobra the Space Pirate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Yeni serinin (Cobra : The Animation - Psychogun) ilk bölümü az önce #SHINNEW grubundan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 abartmışlar hatunları sanki...tangasız hatun yoktu, polis dahil. hani cobra için bile fazla be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Tadından yenmez diyorum sadece. Umarım prequel i anlatıyorsa estetik olmadan onceki halini gosterirler cok daha karizmaydı su na ki halinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Düşük bütçesi çok göze batıyor ama eski günlerin hatrına "hauahuha" sesleri eşliğinde arkadaşlarla izleniyor genede :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Birinci bölümü izlemeyi simdi bitirdim.Cizimler ve espriler güzeldi.Ama prequel oldugunu zannetmiyorum farklı hikayelerden devam edecekler galiba zira Cobra geçmişteki halinde değil yine ameliyat sonrasını gostermişler.Ama izlenir ve evet hatunları yine taş yapmıslar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Güzeldi yanlız profesorun dötü o tünelde kaçış esnasında gece karanlıkta bile parlıyor ampul gibi soylemesi ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Yeni release var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 3. bölüm çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar