Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Arkadaşlar bu malzemeleri haftasonu bulmam gerekiyor. İstanbul-Anadolu yakasında oturuyorum. Fotoğraf finalim için lazım. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun,fotoğraf dersinden kalmak istemiyorum :) Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 mage robe için magery n yetiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 mage ben değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 pavnıd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 recallık verem mi? Yalnız konsept ne merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konsept Toprak,Hava,Ateş,Su. Ama sembolik olarak olacak. Gidip ateş fotoğrafı falan çekemezsin. Örneğin Tango dansçıları çekilebilir. Erkek: Ateş , kadın: Su ; gibi. Benim yapacağım şey "the magician" tarot kartı. O sahneyi yapacağım fotoğraf olarak. Kılıç ateşi,kupa suyu,para toprağı,Asa havayı simgeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 asa değilki o değnek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hayır tahta. ya benim çevremde bu tarz eşyalara sahip olan çok insan var da kötü bi hafta seçtin biliyo musun? metucon dahilinde kostümlü parti yapılacak, herkes götürmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mage Robe'u hazır bulmanın çok zor olduğunu düşünüyorum. Bir terziye diktirebilirsin, hatta o konuda bir thread vardı hatta ve hatta 70 ytl civarı bir fiyattan söz edildiğini dahi hatırlıyorum. Kupa, Asa ve Kılıç tarzı şeyleri bir çok hobi shop'ta bulabilirsin gibi geldi bana. Özellikle antik dekor eşyaları satan alternatif mobilyacılarda, halep ve atlas pasajındaki anlamsız dükkanlarda falan elbet vardır gibi... Eski para ise hiç bi fikrim yok açıkcası, bende eski 1 lira 5 lira falan kağıt paralar var sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yanlız o kılıç asa falan dediklerini plastik almadığın ya da kendin almadığın/birinden bulmadığın sürece paya pahalıya gelir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kılıç verebilirim avrupa yakasından bide darth cvader gearı var ordanda yardım edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 said: Kılıç ateşi,kupa suyu,para toprağı,Asa havayı simgeliyor. Çok zorlama olmuş, CC :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 odun tahtayı simgeliyor. bunu unutmayın, element uydurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar