Xo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 şimdi bir kız var. 2 haftadır aklımda. hatta girmediğim derse bile sırf kızı görebileyim diye girdim 2 hafta. kızın sadece ismini biliyorum :( nasıl olacak da ben bu kızla iletişime geçicem :(:(( depresif mod takılıyorum 2-3 gündür offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 git tanış direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sesu said: git tanış direk? ayar yemekten korkuyorum : / aracı falan yollamayı denesem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 denemeden öğrenemessin evlat.pısırık gibi aracı gönderme ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 melllabaaa ben kamil bilmem kaçıncı şey misin sen..? aa ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bencede aracı göndermek seni kızın gözünde küçük bi duruma sokar git kendini tanıt flan muabeti kur(Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeY Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ya git uygun ortamda muhabbette dal, ne bilim kantinde kuyruğa girdiğinde ondan önce gir , ben senin yerine alırım de, yada sen çok çalışkan birine benziyorsun ders notlarını alabilir miyim de falan filan.Direk lise ortamı girdim ama büyük ihtimal o yaşlardasındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 21. bilmiyorum ilk kez böyle garip duygular besliyorum : / sanırım, cidden aşık oldum bu sefer.. evet aracı yollamıyorum, küçük düşmemek için. üni bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 önce yokla kendini seviyorum mu diye olumsuz birşey olursa kız gider hit yapmak için anlatır herkese nasibini engeller. birde araya yalan dolan girer se küllü ayvayı yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 gerçi aşkın yaşı yok bee niye sordu isem.. adamı mafediyor, en tecrubeli çapkın olsanda aşka yakalandınmı saçmalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeY Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Aşk insanın hakedemiyeceği bir duygudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Tanismadigin kiza karsi nasil duygu besliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sonuçta anladığım kadaryıla aynı sınıftalar ve bence bişiler hiisetmek için yeterli olabilecek bi sebep.(aynı ortamda bulunmaları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 -Wissy said: Tanismadigin kiza karsi nasil duygu besliyorsun? sana ne yahu, diğer bölümlerde de bu şekilde abuk cevaplar yazıyorsun zaten. 4 mesajından 5 i ben coolum obarey havalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Finkel said: sonuçta anladığım kadaryıla aynı sınıftalar ve bence bişiler hiisetmek için yeterli olabilecek bi sebep.(aynı ortamda bulunmaları) evet. 4 dersimiz aynı. sene başından beri beraber aynı ortamdayız yani. haliyle ders aralarında vs 3-5 konuşuyoruz, günlük olağan geyikler işte. ders ne kadar bayıktı, ay hiç anlamadım ki türünden :p. ama nasıl bahsedecem durumu bilmiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 "merhaba ikinci elizabeth gelmiş diyorlar, siz misiniz yoksa?" diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Soru sorana `sana ne?` diyeceksen neden burada paylasiyorsun konuyu? *cool obarey* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 paticik bozuldu ya 12 yıl 7 gün önce yoktu böyle laf sokmak için kasmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kasan ben değilim. dediğim gibi diğer bölümlerde de bir laf sokma havası içinde yazan sensin vişi arkadaşım. tartışma çıkarmaya da lüzum yok. tamam kuulsun. oke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Hadi usenmeden yazayim... Kizlar dusundugunuzun aksine sizin gibi `insan`. Yani ilk adimda sen daha kendisini tanimazken, daha muhabbetin yokken `sana karsi bir seyler hissediyorum.` moduna girdiginde o anlayacaktir `hormonlarimda sana karsi titresimler hissediyorum.` demek istedigini. Ve ne yazik ki bu gercekten cok itici =[ =[ =[ Bu yuzdendir ki once bazi seyleri kafanda netlestir. Hem sacma sapan `iste bu gercek ask ve su an kendisiyle konusamadigim icin aci cekiyorum.` moduna girmezsin. Depresif triplerinden kendini ve cevreni kurtarirsin, hem de hormonlarini ilk adimda, belki taniyinca seversen de duygularini tatmin etme firsatini yakalarsin. Go get her tiger... fatal hint : girls just wanna have fun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bazıları çok şey istio ama şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Yok temelinde bu var yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bi de almanca de bakiim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 wissy haklı baya mantıklı bir teori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar