Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl olacak :(

Xo

Öne çıkan mesajlar

şimdi bir kız var. 2 haftadır aklımda. hatta girmediğim derse bile sırf kızı görebileyim diye girdim 2 hafta. kızın sadece ismini biliyorum :( nasıl olacak da ben bu kızla iletişime geçicem :(:(( depresif mod takılıyorum 2-3 gündür offf.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya git uygun ortamda muhabbette dal, ne bilim kantinde kuyruğa girdiğinde ondan önce gir , ben senin yerine alırım de, yada sen çok çalışkan birine benziyorsun ders notlarını alabilir miyim de falan filan.Direk lise ortamı girdim ama büyük ihtimal o yaşlardasındır
Sosyal ağlarda paylaş

Finkel said:
sonuçta anladığım kadaryıla aynı sınıftalar ve bence bişiler hiisetmek için yeterli olabilecek bi sebep.(aynı ortamda bulunmaları)

evet. 4 dersimiz aynı. sene başından beri beraber aynı ortamdayız yani. haliyle ders aralarında vs 3-5 konuşuyoruz, günlük olağan geyikler işte. ders ne kadar bayıktı, ay hiç anlamadım ki türünden :p. ama nasıl bahsedecem durumu bilmiyorum. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi usenmeden yazayim...
Kizlar dusundugunuzun aksine sizin gibi `insan`.
Yani ilk adimda sen daha kendisini tanimazken, daha muhabbetin yokken `sana karsi bir seyler hissediyorum.` moduna girdiginde o anlayacaktir `hormonlarimda sana karsi titresimler hissediyorum.` demek istedigini. Ve ne yazik ki bu gercekten cok itici =[ =[ =[
Bu yuzdendir ki once bazi seyleri kafanda netlestir. Hem sacma sapan `iste bu gercek ask ve su an kendisiyle konusamadigim icin aci cekiyorum.` moduna girmezsin. Depresif triplerinden kendini ve cevreni kurtarirsin, hem de hormonlarini ilk adimda, belki taniyinca seversen de duygularini tatmin etme firsatini yakalarsin.
Go get her tiger...

fatal hint : girls just wanna have fun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...