draedan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 selamlar, Başlığı aradım bulamadım, diyerek başlayalım :D Bugün Newtype ve Anime Insıder dergilerini aldım, ingilizce anime üzerine odaklanmış dergiler. fakat öğrendim ki şubat ayında newtype usa artık bırakmış işi. Bunun gibi - ki japon eli deymiş, hemde ingilizce olan newtype harikaymış, artık çıkmayacak olması çok üzücü- anime temalı, yeni haberler veren, vs kaliteli yabancı dergiler nelerdir ? Netten ücretsiz, ücretli okuyabilir miyiz, veya nereden hardcopy sini alırız. gerekli şeyler getiriyr ama 2-3 hafta gecikmeli. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Sanırım Protoculture vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 hic mi yok dergi takip eden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 net uzerinden haber vs veren amator, profesyonel blog linkleri de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Dergi takip etmenin pek bir anlamı da kalmadı artık. Internet üzerinden çok daha fazla bilgiye çok daha hızlı olarak ulaşabiliyorsun sonuçta. Zaten forum kültürü dergi kültürünü yerle bir etti. Popüler forumlarda neredeyse spontene tartışmalar yaşanabiliyor. İlla bir link istiyorsan animesuki forumları sağdan soldan haberleri hızlı toplayıp derliyor. Aynı zamanda tavsiyeden previewe, müzikten oyunlara kadar geniş bir forum yelpazesi sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 www.animenewsnetwork.com İngilizce siteler içinde doğru haberleri bilgileri en hızlı veren site... Animesuki gibi forumları da güvenilir kaynak olarak görmediğimi de belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar