mobi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 oyunun basından berı oyunadıgım 2. karakterim,ilkide priestti oda bu accountun içinde mage a gelince female UD mage karazhan serverında sımdılık 3 parca t6 lı bt ve hyjal droplarıyla donanmıs sevimli bir arkadas kendisi. 5k goldu bi o kadarda item var satılsa(şöyle diyim 2 stack spellcloth var 40x80gold=3200g kafadan en azından :) ) sanırım satılana kadar full t6 olur zaten,enchanter ve tailor haliyle ve fire specle oynamaktayım.. acc da lvl 60 bi priest bulunmakta t3 donanmlı :) şekli yetio bazen girip ogrimarda bakıp ahh çekip cıkıyorum bide lvl 19 bi twink hunter var tum enchatleri yapılmıs yaklasık 2.5k gold harcanmıs seksi bi female Be.. geri kalan altlar muhim deil oyle neyse efenim 500 ytl den satıcam olursa, olmazsada zaten sorun değil pek hali hazırda hala dewam ediyorum netekim :) herkese iyi eğlenceler edit:ne yazmısım BE yazacagıma ally charım bulunmamaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 editlemem lazım yapamıyorum bi mod arkadas yardımcı olursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 edit yapamadık niyeyse,belki yeni üye oldugumdandır.bide link atim dedim ilgilenen olursa ulassın konusalım pazarlık edelim Mage arkadaş buda seksi twinkimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 400 olsun desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 50 vereyim. Hangi oyun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 komikk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 e ısrar edinde biraz verim su acc u yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ucuza verirsen alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 395 olsun sırf senin hatrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 250'ye verirsen alirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar