Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 gerçekleri kabullenmek zordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 cado said: fake no no no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kesinlikle fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 öyle sanın bak buraya yazıyorum. neye göre kime göre sorarlar adama. hadi cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeY Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ya yakında kişisele çişimi yapıyordum pipim düştü :( diye başlık açacağınızdan korkuyorum.Ayıptır , günahtır hede hödö Aaa burası garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hem geçmiş olsun. bunu fazla kimseye anlatma sana bir dost tavsiyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 şeY said: Ya yakında kişisele çişimi yapıyordum pipim düştü :( diye başlık açacağınızdan korkuyorum.Ayıptır , günahtır hede hödö Aaa burası garbage dişi bu bakın pipi meraklısı. edit: bide nick'inde "ş" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeY Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Bu arada balonlular bastı burayı , kaybedicek madalyamız falan yok gözümüz karadır korkun bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 diğerlerinin de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeY Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ama olabilir dimi ? Vaadedilmiş umutları var ,bunuda mı inkar ediceksin he söyle bana dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 esas benım hıcbırseyım yok sızde yıne balon var korkun benden gelırsem oraya hepınızın balonunu patlatırım ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 benimde kaybedecek bir şeyim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeY Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Zebilith said: asl?asılma len erkeğim pis göbekli abaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 şeY said: Bu arada balonlular bastı burayı , kaybedicek madalyamız falan yok gözümüz karadır korkun bizden bu mesajı okurken dejavu oldum :D hagi'ye bişey demiycem polemik seven bi insan değilim geçmiş olsun dileği için de teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 şeY said: Zebilith said: asl?asılma len erkeğim pis göbekli abaza erkek mi ıyyy tiksinç. fdsfdsf Edit:Geçmiş olsun pitır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 her yer balon midem bulandı hareketli hareketli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 benim de senin r lerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Zebilith said: şeY said: Zebilith said: asl?asılma len erkeğim pis göbekli abaza erkek mi ıyyy tiksinç. fdsfdsf Edit:Geçmiş olsun pitır pis, göbekli, erkeğim benim! demek istedi belki. asılma kısmıda naz yapma ibaresiydi belki. Olasılıklar düşük ama değerlendirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 aaa evet lan virgül koymamış! AHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Bi umut ışığı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yok lan belli işte yansıtma psikolojisi. hatun değil o göbekli pis bi abaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar