Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gundam SEED

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Aslına bakarsan ilk seriyi ben de sevmiyorum (Kopyala-yapıştır ile uzatılmış savaş sahnelerinden aslında Mecha'dan çok bir shonen olmasına kadar) ama Gundam ismini bilmeyen insanlara ben UC alemini ne kadar anlatsam da onlar SEED'i duyup izleyip "ben Gundam'cıyım" diyor. Bu anlamda "safları sıklaştırdığı için" güzel seridir ama neticede ne diyeceğimi biliyorsunuz. 36-50 ile biraz toparlar gibi oldular sonra averaj altı bir sonla devam sezonu çıksın diye kızlara göre bir sonla bitirdiler son bölümde.

Onayladığım tek yönü Buster , Blitz , Forbidden gibi birkaç özgün remake tasarım ve rüya takımı gibi seiyuu kadrosu, harika müzikler. Hepsi bu kadar ama.

UC'yi SEEDden önce izleyen, UC'yi komple bitiren bir insan SEED'i onlarla aynı kefeye koyamaz.

SEEDi ilk izlediğimde beğenmemiştim (36-50 haricinde) ama DESTINY'nin son 25 bölümünde ne hissettiğimi bir ben bir Allah bilir. Bu yüzden 45 dakikalık C.E. 73 STARGAZER bile 100 bölüm SEEDden iyiydi gözümde. *

Kısacası ne herşeyiyle sevebileceğim ne de tümden yoksayabileceğim animelerdir SEEDler.

*

Herşeyden önce Kira tam bir kazmatör! Lan bu kadar mı yönetmen torpili olur be!!!!!

Son 25 bölümde kaç kere recap yapılır Allah'dan korkun!!! Lan bari öldürdüklerinizi 20 bölüm sonra geri canlandırmaktan vazgeçin be!!!! 1-27 arasını izleyen ilkokul çocuğu bile daha iyi final senaryosu yazardı ciddi söylüyorum. Mitsuo Fukuda gibi adamlara tek bölüm bile yönetmenlik vermemek lazım.

Ayrıca Yüce Tomino-sama adına SEEDi UC ile aynı cümlede anmaktan tövbe ederim!

edit: Topic'in başlığını tartışma: Gundam SEED sevilir mi nefret mi edilir diye değiştirin bence. Dregoth konuyu öyle şekilde açmış ki ancak polemiğe gireceksin asfsffsds
Sosyal ağlarda paylaş

seed benim icin ozel

evalarla basladim (ki evayada ne kadar mecha denir o apayri konu) mecha olayina

Gundam cok duydum ama kim bilmiyorum su resim yapistirildi o zaman paticige

sunu gordukten sonra omrunde gundam izlememis kac adam gundama bulasir?

korka korka seed e basladim da cok hosuma gitti

seed 0079 un guzel bir remake i hatta 0079 a hikaye yonundende bazi ustunluk kurdugu noktalar var

gundama baslamak icin guzel bir seri seed kendi tecrubemden soyluyorum cunki direk ilk gundam in remake i

Gundam 00 alternatif diyorlar ama 00 cok suepr bir mecha serisi olmasina ragmen "Gundam" degil bence

ki gundam00 seed den cok daha gay bence :p
buyuk goguslu hatunalri sokmakla olmuyor bu isler
sen kapanisa romantik bir ortamda birbirinin sacini kesen yemek yapan bishounenler koyar bunlari yari ciplak cizersen ben haliyle GAAAAAAY diye bagiririm

Sosyal ağlarda paylaş

G00 benim için SEED den milyon kez daha iyi bir başlangıç serisidir ve HERŞEYİYLE Gundamdir.

Hem neredeyse mevcut bütün Gundam klişelerini içinde barındırıyor hemde yeni bir soluk getirip nerdeyse realistik gerçek dünya politikası ekliyor. Gaylik diye gösterilen tek nokta da Tierie ile Lockon. Yaoi fangirl yemi olarak gözüksede arka plana ÇOK güzel bir şekilde hikaye giydirmişler. Tierie'nin doğru dürüst İLK insan kontaktı Lockon. Elbette karışık duygular besliyecek.

İnsanlara ve takım arkadaşlarına karşı bir anda bütün bakış açısı değişen bir androidden bahsediyoruz.

Şu ana kadar 20 tane G00 doujini okudum ve daha 1 tane yaoi doujini görmedim. Öte yandan SEED ...

Benim gözümde 08th, 0079, 0080, 0083 hatta Z den bile çok daha iyidir 00.
Sosyal ağlarda paylaş

Son paragraf haricinde Kaede'ye katılıyorum. ( Dostum ne yaptın bea!!! paspas ettin be güzelim UC saga'yı :p )

Neyse... Gundam 00 topic'inde son yorum olarak detaylıca belirtmiştim: Seride ne fanservice rahatsız edici şekilde kullanılmıştı ne de gay'lik vardı. ( serinin çevirmeni benim ve diyebilirim ki, 00'da gay'lık iması bile yok ) Aynı şekilde bir Gundam serisi olarak anılmayı tüm alternative universe'lerden çok daha fazla hakediyor kanımca. Şu an Gundam'a nerden başlayayım diyen tüm arkadaşlara önce 00'ı izlemelerini, sonra da U.C.'lere başlamalarını öneriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yanniz akuma sagolsun 00 tuttu turkiyede baya

bir ay icinde aldigim gundam 00 kit siparislerini linkliyim anlayin

Nadleeh
OverFlag
Virtue (3. getirisim)
Kyrios
Exia (4. getirisim)
Dynames (2. getirisim)
1/100 Dynames
1/100 Kyrios (3. getirisim)
1/100 Exia (3. getirisim)