S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Kendim için şunu yapmaya çalışıyorum;elbet etkilenicem bulunduğum kültürden,aileden,arkadaşlardan,ama bunlara bağlı yaşamak yerine kendi doğrularımı bulmak daha mantıklı geliyor.Amerikada da olsam Kübada da olsam İranda da olsam,tamamen aynı kişi olmasam dahi temel düşünce yapımın aynı olmasını isterim.Ben düşüncemde kararlıyım,ama, ,ama, özellikle son zamanlarda kitabevlerinde 2.secret vakası olan,şu kadar saniyede birine birşey kabul ettirme tarzındaki kitaplara olabildiğince önyargısız bakmaya çalışıyorum,ama her halükarda bana saçma geliyor. Üstelik halkımızda da birşeyi 40 defa söylersen olur,sözüyle büyümüş bir halk. Hani mesela bir kızdan hoşlanırsınız,kızla konuşursanız şansınız 6/10ken,kızın çevreside sizin hakkınızda iyi konuşursa 8/10'a çıkarsınız gibi bir durum=) Peki doğrusu nedir,hakkatten insan 1 laftan etkilenebilir mi,40defa söylemekle,yada söyleyiş biçimiyle,insana sahip olmadığı düşünceleri katabilirmisiniz.Yada bununda cevabı,genelleme yanlış,bak sen doğrularının temeline iniyorsun başka görüşleri takmıyorsun,ama başkası evet dışardan duyduğuna göre yönverir mi,demeliyiz? Yada bunun cevabı parça parça mı?Diyelim ben kendim için önemli gördüğüm bazı şeyleri temeline kadar sorgularım,ve dışardan ne duyarsam duyayım kabul etmem,ama onun dışındaki herşeyden her insan kadar etkilenirim,mi cevaptır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 lafı gediğine koydun mu etkilenir. kalır şöyle bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 o kitaplar looserlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Apache said: o kitaplar looserlar için Aslında biraz öyle de, biraz da hayatı kullanma kılavuzuyla mı yaşayacaksın ki? Hayat senin nerden bilsin o kitap neyin ne olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 loserlar neden lose olduklarini ogrensinler, win lemeye ba$lasinlar diye. secret fena deildi ama. bir konuya yapamayacagim diye ba$larsaniz kaybedersiniz zaten. bu cok dogal. ama bunun sinerjik ve enerji sinyali olarak geri donmesi ilginç gelebilir, orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ben seni seviyorum dediğimde dünya niye bunu gerçekleştirmek için çaba harcasın ki? başka işi mi yok peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kişiligini oturttuysan, her söylenilen kelimeyle bir o yana bir bu yana savrulmazsın zaten (: tabiki de insanlar hoşlarına giden sözleri kendilerine referans alabilirler, düşünce güçlerini genişletebilirler... ama senin bahsettigin durum kişilikle alakalı, önce kendini bulmalısın, işte ben buyum diyebilmelisin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yaşadığın,sana zarar ve yarar veren şeylere göre kararlarını ve inançlarını belirlemelisin . ben denedim, en doğrusu bu oldu . zaten diğerlerinde çıkmaza giriyorsun. kendine göre bakış açısı inancı , iknayı ve bilimi birlikte sorgular.hepsini birlikte sorgulayabilmelisin. bilinen ve bir yere kadar bilinecek ve hep bilinmeyecek kalacak olan şeyler de elbette olacak o kadar keşmekeş içinde. sana da bir bakış açısı ve bir vizyon seçmek düşüyorsa,kendinin yarar ve zararlarına göre olayları ölçüp biçmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar