CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Fiyatlar genellikle 20m ile 30m arasında değişiyor... Bence 1 kerelik deneyim ,adrenalin we eğlene için uygun fiyat.. 4 yer buldum... Akay Paintball Ares Paintball Spor Paintball Arena Paintball.. Telefen numaralarını aldım daha fazla bilgi için arıycam..Ama şu anda deil bu saatte olmaz =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC)
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hühü istemiyorum test mest kestim onların hepsini.. bir tanesi bile sağ kalmadı.. sırf erkekleri değil kadınları ve çocukları da kestim. hepsinden nefret ediyorum obi-wan beni kıskanıyor! şey, iyi geceler..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bende demin icq'dan -xception-'a onu dedim 14 subatta olsun tum sp patiler dolusalım :)[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 1-2 tarih belirleyelim çünjkü havanın bozma ihtimali fln yağmur çamur kasar (yoksa kasmazmı bi fikrim olmadığı için bilmiyorum..) kapalı yer işimize yarayabilir öyle bir durumda..[signature][hline]My poor friend me...
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: aquila, 08 February 2004 00:54 tarihinde demiş ki: 14 şubatta yapalım.alalım elimize silahları mutlu çiftleri vuralım mauhauahuahuahuhaua sen bu akşam çok konuştun.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bizden yani ank'den özendiler ne olacak :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ya kesin bi tarih soleyinde ciddie tavir takinalim bizde ona gore[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 aquila arkandayım[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 14 şubat olmaz paticik futbol maçı var.[signature][hline]-End of Transmission-
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 estel sen oynıyıcanmı maçta :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hepsinde varım.. maçta da paintballda da.[signature][hline]-End of Transmission-
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Evet Sizden özendik bizimde canımız war ühühü... ayrıca Estel evet 14 ünde maç war ama kesinmi ki? Bende maçta olucam tabiki basın mensubu olarak bu günkü gibi =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC)
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yol çok uzak olmazsa (anadolu yakası olabilir& avrupada taxim beşiktaş gibi yerler olabilir-anadoluya yakın yani) ben ve Amo gelcez.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 biz normalde dün gitçektik arklarla ya arenapaintballun elektrik sistemi bozulmuş pf :( ama 2-3gün içinde yapılcaktı 14şubatta olmazsa geliorum [signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Loramis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bende gelirim:D[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233
Öne çıkan mesajlar