Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik ailesi olarak istanbulda Paintball?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fiyatlar genellikle 20m ile 30m arasında değişiyor...
Bence 1 kerelik deneyim ,adrenalin we eğlene için uygun fiyat..
4 yer buldum...
Akay Paintball
Ares Paintball
Spor Paintball
Arena Paintball..

Telefen numaralarını aldım daha fazla bilgi için arıycam..Ama şu anda deil bu saatte olmaz =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)
///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC)

Mesaj tarihi:
hühü istemiyorum test mest
kestim onların hepsini.. bir tanesi bile sağ kalmadı.. sırf erkekleri değil kadınları ve çocukları da kestim. hepsinden nefret ediyorum obi-wan beni kıskanıyor!

şey, iyi geceler..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Mesaj tarihi:
Bende demin icq'dan -xception-'a onu dedim 14 subatta olsun tum sp patiler dolusalım :)[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
1-2 tarih belirleyelim çünjkü havanın bozma ihtimali fln yağmur çamur kasar (yoksa kasmazmı bi fikrim olmadığı için bilmiyorum..) kapalı yer işimize yarayabilir öyle bir durumda..[signature][hline]My poor friend me...
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 08 February 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
14 şubatta yapalım.alalım elimize silahları mutlu çiftleri vuralım

mauhauahuahuahuhaua

sen bu akşam çok konuştun.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Mesaj tarihi:
ya kesin bi tarih soleyinde
ciddie tavir takinalim bizde ona gore[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
Evet Sizden özendik bizimde canımız war ühühü...

ayrıca Estel evet 14 ünde maç war ama kesinmi ki?
Bende maçta olucam tabiki basın mensubu olarak bu günkü gibi =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)
///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC)

Mesaj tarihi:
yol çok uzak olmazsa (anadolu yakası olabilir& avrupada taxim beşiktaş gibi yerler olabilir-anadoluya yakın yani) ben ve Amo gelcez.[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
  • Yeni Oluştur...