CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Fiyatlar genellikle 20m ile 30m arasında değişiyor... Bence 1 kerelik deneyim ,adrenalin we eğlene için uygun fiyat.. 4 yer buldum... Akay Paintball Ares Paintball Spor Paintball Arena Paintball.. Telefen numaralarını aldım daha fazla bilgi için arıycam..Ama şu anda deil bu saatte olmaz =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hühü istemiyorum test mest kestim onların hepsini.. bir tanesi bile sağ kalmadı.. sırf erkekleri değil kadınları ve çocukları da kestim. hepsinden nefret ediyorum obi-wan beni kıskanıyor! şey, iyi geceler..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bende demin icq'dan -xception-'a onu dedim 14 subatta olsun tum sp patiler dolusalım :)[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 1-2 tarih belirleyelim çünjkü havanın bozma ihtimali fln yağmur çamur kasar (yoksa kasmazmı bi fikrim olmadığı için bilmiyorum..) kapalı yer işimize yarayabilir öyle bir durumda..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: aquila, 08 February 2004 00:54 tarihinde demiş ki: 14 şubatta yapalım.alalım elimize silahları mutlu çiftleri vuralım mauhauahuahuahuhaua sen bu akşam çok konuştun.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bizden yani ank'den özendiler ne olacak :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ya kesin bi tarih soleyinde ciddie tavir takinalim bizde ona gore[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 aquila arkandayım[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 14 şubat olmaz paticik futbol maçı var.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 estel sen oynıyıcanmı maçta :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hepsinde varım.. maçta da paintballda da.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Evet Sizden özendik bizimde canımız war ühühü... ayrıca Estel evet 14 ünde maç war ama kesinmi ki? Bende maçta olucam tabiki basın mensubu olarak bu günkü gibi =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yol çok uzak olmazsa (anadolu yakası olabilir& avrupada taxim beşiktaş gibi yerler olabilir-anadoluya yakın yani) ben ve Amo gelcez.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 biz normalde dün gitçektik arklarla ya arenapaintballun elektrik sistemi bozulmuş pf :( ama 2-3gün içinde yapılcaktı 14şubatta olmazsa geliorum [signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bende gelirim:D[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar