Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Arkadaşlar İstanbul - Kavacıkta oturuyoruz. Kedimiz nurtopu gibi 4 tane yavru doğurdu. 1 aylık oldu yavrular artık sıcak bir yuva bulma zamanları geldi. Yavrular süt ve kedi maması ile beslenmiştir :) Dışkılarını kuma yapıyorlar, kuma alıştılar. Bu 4 yavrucağa sıcak bir yuva bulmak istiyorum. Durumu uygun olan yavrularımızı sahiplenebilecek bilinçli bünyeler varsa irtibata geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 1) sütten kesildiler mi? 2) kırma sokak kedileri di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Sütten kesildiler. Ben dışarıdan para verip cins kedi alma işine pek sıcak bakmıyorum. Zamanında (Annelerini) sokaktan yavruyken almıştım senelerdir bizde şimdi. Cins bir kedi olmayabilir anneleri ve bu yavrular ev kedisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 oyy mukemmeller,hala ev işimi halledemediğimden sahiplenemiyorm hiç birini,umarım patipet kendilerine guzel sahipler bulur.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Benim evdeki haydut kıskanmayacak olsa alırdım birtanesini umarım kısa zamanda uygun birer eve kavuşurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yavru kediler böle çocuğun şekerleme dükkanına girmesi etkisini yaratıyor insanda :) insan hepsini alası geliyor, keşke diyebaşlayacak cümleler kurduruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 amanda aman hepsi birbirinden sevimli ve şeker :) umarız en kısa sürede birer yuva edinirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hocam simsiyah galiba bitanesi ona talip olabilir miyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 cins kedi alinmasini hiç tavsiye etmiyorum evde 2 kedimiz var, birini ben sokaktan çaldim ve şirinligi ile butun cins kedileri sollar da gecer diger kedimizi zegna getirdi ve o da cins bi kedi değil, o da harika mincirılası öpülesi yenilesi bişey bi de iran kedileri sux. (neden soyledim bilmiyom icimden geldi) mavi insallah ev bulursunuz, eger 2 tane olmasaydi evde ben şu burnu pembeyi kaptigim gibi kaçardim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ehe çok tatlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Lexius said: hocam simsiyah galiba bitanesi ona talip olabilir miyim :D lan rahat birak artik kedileri be. insan azmani. yiyosun di mi hepsini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yemiyor ya sakin bi insan semih. manda gibi uyuyor tek sıkıntısı o. saddfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 su sari yukari bakan harika ya bayildim :) yaramaz biseye benziyo ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Tiplere bak yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Lexius said: hocam simsiyah galiba bitanesi ona talip olabilir miyim :D Evet simsiyah. Dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten sahiplenmek istiyormusun ? Eğer ciddiysen bana bildirirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 talibim valla :) detayları konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yani teslimat problem olmasa siyahı bende alabilirim aslında. ankarada yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Of of , çok şirinlermiş. Umarım bulursun güzel yeni yuvalar bu yavrucaklar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Arkadaşlar kedilere ev bulamıyoruz. Ne yapıcam bilemiyorum. Sokağa bıraksak bir problem olur mu ? Ne yapabiliriz fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Etrafımdaki insanlar ve aile bireyleri ''eiyeee evde hayvan mı beslenir'' cinsinden oldukları için çok istediğim halde sahiplenemem8-) Veterinerler veya petshop sahipleri fln da mı isteimiyor ki? -Bu arada umarım sokağa bırakmazsın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Veteriner yada petshoplar alırlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 alıp, başka birilerini buluyolar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mavi said: Arkadaşlar kedilere ev bulamıyoruz. Ne yapıcam bilemiyorum. Sokağa bıraksak bir problem olur mu ? Ne yapabiliriz fikri olan var mı ? kendi evim olsa düşünmez alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ben bi petshoplarla görüşeyim o zaman... 3 tane yavrucak kaldı bende. En sonunda sokağa salıcam içim el vermiyor. Ama yapıcak başka bişeyimde yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar