Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kediciklerimize (1 aylık yavru) yuva arıyoruz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar İstanbul - Kavacıkta oturuyoruz.

Kedimiz nurtopu gibi 4 tane yavru doğurdu. 1 aylık oldu yavrular artık sıcak bir yuva bulma zamanları geldi. Yavrular süt ve kedi maması ile beslenmiştir :) Dışkılarını kuma yapıyorlar, kuma alıştılar.

Bu 4 yavrucağa sıcak bir yuva bulmak istiyorum. Durumu uygun olan yavrularımızı sahiplenebilecek bilinçli bünyeler varsa irtibata geçebiliriz.

Mesaj tarihi:
Sütten kesildiler.

Ben dışarıdan para verip cins kedi alma işine pek sıcak bakmıyorum. Zamanında (Annelerini) sokaktan yavruyken almıştım senelerdir bizde şimdi. Cins bir kedi olmayabilir anneleri ve bu yavrular ev kedisi.
Mesaj tarihi:
yavru kediler böle çocuğun şekerleme dükkanına girmesi etkisini yaratıyor insanda :) insan hepsini alası geliyor, keşke diyebaşlayacak cümleler kurduruyor..
Mesaj tarihi:
cins kedi alinmasini hiç tavsiye etmiyorum
evde 2 kedimiz var, birini ben sokaktan çaldim ve şirinligi ile butun cins kedileri sollar da gecer
diger kedimizi zegna getirdi ve o da cins bi kedi değil, o da harika mincirılası öpülesi yenilesi bişey
bi de iran kedileri sux. (neden soyledim bilmiyom icimden geldi)

mavi insallah ev bulursunuz, eger 2 tane olmasaydi evde ben şu burnu pembeyi kaptigim gibi kaçardim =)
Mesaj tarihi:
Lexius said:
hocam simsiyah galiba bitanesi ona talip olabilir miyim :D

lan rahat birak artik kedileri be. insan azmani. yiyosun di mi hepsini?
Mesaj tarihi:
Lexius said:
hocam simsiyah galiba bitanesi ona talip olabilir miyim :D

Evet simsiyah.

Dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten sahiplenmek istiyormusun ?

Eğer ciddiysen bana bildirirsen sevinirim.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar kedilere ev bulamıyoruz. Ne yapıcam bilemiyorum. Sokağa bıraksak bir problem olur mu ? Ne yapabiliriz fikri olan var mı ?
Mesaj tarihi:
Etrafımdaki insanlar ve aile bireyleri ''eiyeee evde hayvan mı beslenir'' cinsinden oldukları için çok istediğim halde sahiplenemem8-) Veterinerler veya petshop sahipleri fln da mı isteimiyor ki?

-Bu arada umarım sokağa bırakmazsın:(
Mesaj tarihi:
Ben bi petshoplarla görüşeyim o zaman...

3 tane yavrucak kaldı bende. En sonunda sokağa salıcam içim el vermiyor. Ama yapıcak başka bişeyimde yok :(
  • Yeni Oluştur...