Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Açtıktan sonra şarkı seçme bölümünde kitlendi. Sadece ekranın ışığı yanıyor nasıl kapatabilirim yada ne yapmam lazım pc'ye taktım düzelmedi tusuna görmediği için kapanmıyorda.. Modeli:nano video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 select ve menu tuslarına basılı tutunca reset atıyordu sanırım... play ve select de olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 sağol varol select,menu ile düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 pilinin bitmesinide beklemek yada fişe takmakta çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hahah evet ben bütün gün bekliyodum hep select menu iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar