EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Power Challenge Takım veriyor size oyun, level atladıkça oyuncuların statlerini geliştiriyorsunuz. Bi kaç mb download var, sonra istediğiniz kişiye challenge edip maç yapıyorsunuz. Oyun normal oyun yani klavyeyle falan oynanıyo, rpg futbol gibi :p tavsiye ederim acayip sardım ben hehe grafikler falan yalan tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bu bizdeki i can football'in daha az tarzanca ile yazilmis halinden baska hicbisi degil. interface bile ayni lan,ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bunda komple takımı yönetiyosun i can futbol iğrenç bi oyun bence direk sildim :L ayrıca nerdeyse hiç alakası yok onunla. takım bunda experience alıyo gelişiyo oyuncular falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 hmm,ben indirmeden konusmustum. demek ki yanilmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar