yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 official forumlardan Early Access sold out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 yevaud said: official forumlardan Early Access sold out lol hastir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 yevaud said: official forumlardan Early Access sold out Yanlız bu olay cok daha farklı anladıgım artık keyiniz gelse bile early access alamıcaksınız. MOunt yada itemler çalışacak ama early access dolmus artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Early access Early access bitmiş bundan sonra preorder keyleri gelenler itemlerini alıcak ama early access e giremicek. Ben böyle anladım en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 hayyyy bişi dicektim şimdi ya. sırf key icin dün funcomdan sipariş verdim gelmedi key falan şimdide bitmiş allam ya şansa bak pffffft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Yoluyo lan. Becermişsiniz güncel konuları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konulari "becermedik" sadece duzene soktuk. usluba dikkat lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 huhehe ne şans bende , son early access alanlardan biriyim herhalde dün akşam.. saol sessiz bir kez daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 güzel olmuş azmodai :) tebrikler.bir sürü pre order konusu sıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 sardius said: hayyyy bişi dicektim şimdi ya. sırf key icin dün funcomdan sipariş verdim gelmedi key falan şimdide bitmiş allam ya şansa bak pffffft sardi burdan dene bi de https://gamersloot.net/catalog/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 abi burda normal game orderlar var ki ben key ile ilgili bişi göremedim:( kalkmış sanırım o 9 dolara key olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bunu daha onceden solemıstım tekrar anlatayım. Arkadsalar sımdı o 9$ key olayı oyunun fıyatları daha acıklanmadan once bundan baya bı once pre order olarak gamersloottan acıldı. 9$ verınce sadece gamersloottan sıra almıs oluyordun oyunun keyını felan vermıyorlardı. Sonra oyun fıyatları acıklanınca onceden 9$ veren ınsanlar ıcın balance kısmını yanı kalan kısmını actılar 39$. Sımdı hepsını kaldırıp 48$ olan oyun fıyatını koydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 funcomdan key gelmıs olmalı. license-number adı altında. bana direk geldi cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bana gelen email de başinda bu yaziyodu IMPORTANT INFORMATION: There is a delay in delivering at least one of your licence numbers. Please wait for a seperate email including your missing license keys that we will send you as soon as possible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Offgamers adlı sitede live chat yaptım satış elemanıyla demin ve early access key'leri vermeye devam ettiklerini söyledi..Hala almak isteyen varsa bi baksın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 benim anlamadigim key alsak nolcak ki sonucta onlari earlye ceviremicez ki artık? yanlışmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 yalnızca early access bitti sanırım, hala mount istiyorsan alabilirsin yine key... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 mountt icin falan key gelecek zaten bana sadece zamaninda yolamadiklari icin artik onu early access yapamicam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 benim anlamadığın hala key'leri gelmemiş olanlar var ve bazı siteler ısrarla early access key var gel vatandaş modunda bi belirsizlik var konunun üzerinde çözülür umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 evet aynen öyle. bi karışıklık var. ben funcomdan istedim dün sabah ve aslında içinde key içermesi gereken email 10 dakka sonra geldi. ancak key yoktu ve not olarak en kısa zamanda yollayacaklarını söylemişler. ama tabi bunu dün yollayamadıkları için ve bugünde early access olayı kapandigi için artık gelecek key ile sadece hediyeleri alabilecem anladıgım kadarıyla. Email atmıştım zate keyim niye gelmedi diye cevap yazdıklarında bi sert cevap da ben yazicam geri. hakkımı yediler benim pffft:) o sitelere güvenmemek lazım kanımca. cünkü yolayacakları key ile register yapilabilecek ama orda bilmemne kadar para verip early access olayı yapılamıcak artık. ancak zate early access girişi yapılmış key verirlerse ki bilmiyorum olur mu öyle şey o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 sendit ten alsam, 39 euro diyor, kutu elime geçecek. peki mount tur yüzüktür, ottur boktur veriyor mu onu anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 fizban said: sendit ten alsam, 39 euro diyor, kutu elime geçecek. peki mount tur yüzüktür, ottur boktur veriyor mu onu anlamadım ?yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 gamersloot a 52$ vereyim öyleyse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 sendit 43 euro'ya geliyor 83 ytl falan gamers 65 ytl civarı bişeye geliyor. paket önemli değilse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 oha gamersloot cosmus, eu fiyatı 48 dolardı, simdi pre order 62, balance 53 dolar diyor ne demekse... o degil de, benim order history de, eu pre order ve eu balance yazıyordu, simdi girdim order history de us balance yazıyor sadece... onceden eu pre order ve eu balance seklinde alanlar bir bakabilir mi, sizde de oyle mi diye... eu pre order key im geldi, account'umu da actım da, simdi retail key olarak us key'i gelirse ne yapıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar