venom Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 merhaba. neden kaynaklandigini bilmesem de,windowsum surekli bunu yapiyor ve sonunda kiricam penceresini tenceresini. format atmadan cozmek istiyorum bunu. sorun su tam olarak oturum ekrani geliyor,kendi oturumumu secip sifremi yaziyorum,hos geldiniz ekrani cikiyor,acilis sesi geliyor xpnin,sonra hata sesi geliyor ve oyle kaliyor. inanin deliye donmek uzereyim,yardimlarinizi bekliyorum. (bunu nereden mi yaziyorum?arkadasimin format attigini "sanmasi" sonucu D diskine ayri bir windows yuklemesi sorunu,lawl) bir de bir suredir su sorun vardi,denetim masasi program ekle kaldir hedesi 2 tane oge gosterip baska bisi gostermiyor,sonra kilitleniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 senin registry bayaa bi çorba olmuş galiba. illa format atmadan kurtarmaya çalışacam diyosan, registry mechanic indir emule veya torrent ile X( sora safe modda falan açıp bi çalıştır. Ya da şöyle de belki çalışır; windows loading ekranı gelmeden F8'e saydır, sora karşına çıkan seçeneklerde "bilinen son düzgün çalışan windows hali" vs. gibi bişey olacak onu seçip açmaya çalış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 simdi acabildim bozuk oturumdan,CTRLALTDEL ile,bir hata mesaji cikariyor: "C:PROGR windows tarafindan bulunamadi. falan filan" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 windows cdsi ile yukleme yapar gibi baslat bilgisayarini, mevcut yuklemeni onar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 abi hicbirine gerek kalmadi,mistir hend'in dedigi registry mechanic'i cektim,tarattirdim,1200 kusur tane problem buldu pcde.coz aslanim dedim,eyvallah abi dedi,bastim reboota catir catir calisiyor simdi.hizlandi alet lan. tsk bablar. (oha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar