Drakkahn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Arıyoruz! 25 senelik matbaa ve 4-5 senelik reklam geçmişimizle yepyeni bir fikir ve proje atölyesi kurduk. Yaz süresince, vakti bol, fikri hür, gelişimine önem veren, yol param çıksın bana yeter maksat bir şeyler öğrenmek diyen, ortaya çıkacak fikirlerde söz ve tasarım sahibi olmak isteyen ve gelecekteki mesleğine pratik eklemek isteyen birini arıyoruz. Freehand, Fotoshop bilgisini mac programlarıyla detaylandırabilecek, fikirler üretebilecek, tasarımlar geliştirecek, eğlenceli bir ortamda yaz süresini geçirmek isteyen arkadaşlar bana burdan ve ya alttaki mail adreslerinden kendinizi anlatan yazınızla ulaşın. Not: Aradığımız stajyer, ve ya maaşlı bir çalışan değil (yol ve yemek hariç). Bunları düşünerek bize ulaşın lütfen. İsterseniz yaz bitiminde okulla yürütebileceğiniz bir iş olarakta konuşabiliriz duruma ve performansa göre :) [email protected] [email protected] Not2: ofis İstanbul Şişli'de, matbaa Maslak Ayazağa'da. www.artisen.biz (yakında online, şu an yapım aşamasında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Güncelleme yapamadım, Fotoşop'u Photoshop olarak düzeltiriz. Ayrıca ilanı okursanız, ihtiyacı olan arkadaşlarınıza haber verirseniz hem bizim hem onlar içinde güzel bir şey yapmış olursunuz, şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar