misroi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bu aksam da champıon yapalım derım saat 12 cıvarı glowda toplanalım her zamankı gbı ne dersınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 neyse cuma yapamadık bari bugun yapalım ben yıne her zamankı saat 2 am cıvarı derım moonda tabi gidilire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hangı shard da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Ulen ben zaten tembel adamım zorlada olsa işe gidip getiriom bu bedeni.. Bide siz ben tam aksam vardiyasındayken benim eve gelmemi beklemeden meeecera yaparsanız ıcım ıcımı yer yerımde duramam valla.. yaparmısınız bılmem ama yaparsanız bare 2 gıbı yapında bızde katılalım..Ha diyeceksınız ne işe yarıon ? en azından oldurulen yaratıkları lootluom daha ne olsun :)[signature][hline]Whitedagger derki : >:-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ben gelemicem bilgisayarr bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar