Astral Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 merhaba eskiden system bu HDD'de kuruluydu, her elektrik gittiğinde boot ederken disk error veriyordu 2 3 resetten sonra açılıyordu. günlerden bir gün açılmadı yeni HDD aldım systemi ona kurdum, arıza verenede format attım yeniden partition oluşturdum secondary yaptım ve hala kullanıyordum. ayrıca bad sector yok harddiskte. bugün gene elektrik gitti gene aynı şey uçtu o partition. takınca hdd yi makineyide açamıyorum çıkarttım toptan. neden olur bu nasıl düzeltebilirim bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ayrıca biosda her 2 HDD'yi de görüyor sadece boot etmiyor disk error veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 hmm biraz daha uğraştım da chkdsk yapamıyorum görmüyor çünkü HDD'yi ve o hdd takılıyken açamıyorum bilgisayarı hiç bir şekilde.. windows logosunun çıktığı loading de takılıp kalıyor. var mı bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Güç kaynakları 60-70 milyona kadar düştü. Dandikte olsalar en azından pc'ni kapatmana yetecek kadar yeterli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 hdd yi çalıştıramıyorum canım onu nasıl çözebilirim ona kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 pek çözülebilecek bi hali olduğunu sanmıyorum, kafasına göre çalışır artık o. üzerindeki devrelerde bi sorun var artık anlaşılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Masticore said: Güç kaynakları 60-70 milyona kadar düştü. almayanda kabahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 writerı çıkarttım yerine o arıza yapan hddyi taktım direk çalıştı. bu demek oluyor ki 1. supplyın güç yetmiyor olabilir (mümkün değil dana gibisinden aldım daha yeni) 2. bağlantılarda / jumper ayarlarında bir dangalaklık var.. SATA olan hdd yi primary yapamadım mesela.. third de duruyor. diğeride secondary slave şu an siz ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 abi sizde nası psular var ya? bende compaq marka PII bilgisayardan çıkma bi PSU var, yanında 100 watt yazıyo. Bilgisayarda 2 hdd, 2 sürücü, 5600 ekran kartı falan var, işlemci de AMD 2000 mi ne... Bana mısın demiyo. :/ Eğer birinden bi PSU bulabiliyosan onunla dene tüm sürücülerini takmayı, çalışırsa PSU yetmiyo zaten. Bi de PSUdan başkabi test yöntemi de kabloların farklı yerlerine takmaya çalışmak olabilir sürücüleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar