mightywolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 En iyi grup adami olupta, iyi damage vere bilen hangi class var? Ben thain olarak dusundum, hem cast sansi var, hem yakindayken two hand kullaniyor.. sizce? tartismaya acigim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hmm warrior olabilir hem sheild hemde 2handed kullanirsin skald da olabilir dd lerinin damage i artirildi ve 2hand le iyi damage verebiliyor thane önermem cok igrenc bir class(BENCE)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightywolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ben warrior istemiyorum, close combatimin olmasi iyi ama, daha cok uzaktan koyup, adam kazara yakina gelirsede two hand le dagitmak benim hayalim, thane secimimi buna gore yaptim. buna benzer baska bir class varmi diye sorcaktim.. midgard i cok bilmiyorumda :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 midgard i bende pek bilmiyorum L29 a kadar oynamistim zerker le o kadar pek yardimci olamadim ama.... euehe hunter verelim melee si iyi bow da var :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Thanelere biraz yardım geldi bu son patchlerde. Yanlız Stormcalling, Weapon derken ya shieldi bırakıyorsun, ya parryi. Esasen thaneler tamamen ofansifdir. Dezavantajları tabiiki hybrid hitpoint ve weapon skill tablolarında olmalarıdır. Pahalı realm abilityler, ve determination olmaması da başka bir dezavantaj. Aynı zamanda thane büyüleri oldukça zayıftır. Yani uzaktan çok fazla hasar oluşturamazlar. Thanelerin en sevilmeyen özelliği AoE büyüleri, Mjollnir grubuydu galiba, bunların mesmerize büyülerini kolaylıkla hiçbir fayda vermeden bozmalarıdır. Avantaj olarak insta büyüler interrupt için, speed 5 ile ilerleyen rakipleri yavaşlatmak için faydalıdır. Sahip oldukları damage add oldukça iyidir. (Aynı kuvvette damage add Albionda her elemantailıstin earth base line'nında vardır, ama o ayrı bir konu). Bu dmg add yüzünden çok fazla aggro alırlar, PvE'de savunmaları da zayıf olduğu için gruplar genelde tercih etmez 2hander thaneleri. Chain armorları tabiiki avantaj, stealther bulmak için PBAoE insta büyüleri vardır. Yinede oynaması eğlenceli karakterler oldukları kesin. Edit: Ben skald öneririm bu arada, skaldsız grup olmaz. Dmg add ve speed verirler, insta büyüleri, insta mez ve snareleri vardır oldukça faydalı olarak. En düşük hitpoint ve weapon skill skaldlara gelir ne yazık ki. Bir skald ve bir shadowblade yakın hitpointlere sahiplerdi bir kaç ay önce. Skaldlarda hybrid oldukları için pahalı realm abilityler vs. problemi olur, fakat frontiers expansionu ile bunlar tamamen değişecek gibi görünüyor. Bence eğer bir yerden bir yere herkesden hızlı gitmek gibi bir çok önemli bir avantajın olsun istiyorsan skald aç. Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero. [Bu mesaj Orf tarafından 06 February 2004 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightywolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 eywallah. gercekten yardimci oldun bircok konuda,fikirlerim degisti, skald acicam heralde.. Zaten tek bi tane 50 yapmicam :)) shadowblade veya baska bir 50 daha kasmayi planliyorum, fazla mal goz cıkarmaz mantıgı : )) ... daha baska class larla ilgili bilgisi olan varsa ala bilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Skald ac skald bide sen kanser et bizi :)[signature][hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L7 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Yanlız skaldda defans denen olayın olmadığını belirtmek lazım. DD lerinin range i çok kısa. Skald olarak saf tank bir class ı sololamak zor ve biraz şanstan fazlasını istiyor diyebilirim her atılanı yiyorsun çünkü. Parry ye spec olabilirsin ama o işin hikaye kısmıdır. Parry ye yeteri kadar puan yedirmeye kalkarsan ya battlesongs dan kısıyorsun (ki tavsiye etmiyorum, minimum 46) yada silah spec inden kısıyorsun. Birde bir combat sırasında mezz in yada DD lerinden birinin dahi resist olması çok büyük kayıp diyebilirim. Zaten body dmg veriyorsun body resist caplanan ilk 4 resistten birisi genelde. Bütün bunlara rağmen mütiş zevkli bir class. Düpe düz tanksın. Çok güzel assist ediyorsun, keep guard ları tank liyebiliyorsun. Güzel dmg add inde var vs vs... Kısacası sırf offensive ve assist için ideal bir class. Sb lerin defansı daha iyi vallaha ama skaldından şikayet eden birine rastlanmamıştır bugüne kadar heralde.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightywolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bide bi arkadas savage ac dedi, Us de oynıcagım icin arkadaslar savage ac diyor. anlamsız derecede damage weriyor diyolar.. kararsızım, herkafadan ayrı bi ses. :)) kesin olarak stealth acmıyıcam, albionda infil ve okcu yetti :) shadowblade belki sonra acarım, ikinci char olarak, ondan once baska grup adamı istiyorum :))) ama damage vericek ve battle da dayanacak bisi.. yani hem attack hem defans :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Sole o arkadaslarina cok konusmasinlar.. Savage 1.60 daki gibi degil burda oyle olsa ben savage olurdum :) Thane veya skald derim[signature][hline]Her giden memnun ki yerinden; Yılllar geçti,hic dönen olmadi seferinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: mightywolf, 07 February 2004 03:27 tarihinde demiş ki: bide bi arkadas savage ac dedi, Us de oynıcagım icin arkadaslar savage ac diyor. anlamsız derecede damage weriyor diyolar.. kararsızım, herkafadan ayrı bi ses. :)) kesin olarak stealth acmıyıcam, albionda infil ve okcu yetti :) shadowblade belki sonra acarım, ikinci char olarak, ondan once baska grup adamı istiyorum :))) ama damage vericek ve battle da dayanacak bisi.. yani hem attack hem defans :))) Bu durumda warriordan başka karakter hikaye diyim. Skaldda defans yok, thane de sadece shield yada parry gidebiliyorsun (puanlar bukadarına el veriyor) Standart bi warrior spec i 50 weapon 50 shield ve 30 civarı parry. üstüne mob mobpain/parry serileri alarak ile ölüm makinası olarak çıkıyorsun ortaya. Ucuz ra lar ve determination seçeneklerinle en son bulaşılmak istenilen adamlardan oluyorsun. Belki biraz sıkıcı gelebilir, close combatın başlamasını bekliyorsun, thane ve skald interrupt ve assist için idealler. thane in ayrıca "babysitter" dedikleri bir spec türü mevcut, caster defans için geride kalıyorlarmış buna göre spec veriyorlar ama warrior kadar dayanamazlar heralde. Her thane hitpoint olayından yakınıyor. Self buffların olmadan skalddan daha az hp e sahipsin. son self buffsa 50 Stormcalling le geliyor ki 50 SC vermen wep skill den kısman demek oluyor. buda dmg ını azaltıyor (thane lerin yakındığı diyer bi nokta). ben bunları göz önünde bulundurarak warrior başlardım. savage hala gereğinden fazla dmg veriyor ama defansta warrior ın eline su dökemez.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 skaldla uzaktan dmg weremezsin cunku rangesi 700 ondan zewk alcagin chari ac derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar