Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Elimde bi tane mp4 uzantılı video dosyası var fakat bunu pc de çalıştıramıyorum. Bu dosyayı çalıştıracak ya da başka formata çevirecek bir program var mı ? Aslında bi tane buldum ama daha denemedim o yüzden size de bi danışayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 apple quicktime? aslinda bu da bir container format. once codec bilgisini cikartmayi deneyebilirsin. yok ugrasmayayim diyorsan quicktime'dan sonra gomplayer yukleyip dene. o da olmazsa ses ver, bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Ya quicktime ı denemek aklıma gelmedi ama "X Video Converter" diye bir program buldum onu kullanıp çevirdim dosyayı, program trial ama bende zaten tek bir dosya için istemiştim genede sağol Mum_Chamber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar