StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 çook öncelerden early acces yüzünden pre order yapmış birisi olarak hala bekliyorum account Pending de benim gibi çok pre-orderci türk varmı öğrenebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 aman canım ne haliniz varsa görün benimki geldi :D Şaka şaka.. arkadaşlar hala pendigde olanlar işl günden beri pendingdeyim vs gibisinden bi mail atın [email protected] yada öle bişey di 1 saatten az zamanda cevap aldım ödemenizi yeniden düzenledim diyo... hiçbi acc bilgisi vermeyin sender olarak account daki emailinizi kullanın sadece. dün akşam yatmadan bunu yaptım .. bu arada cevap emailinde (ARTIK) pending siniz gibi bişey söledi adam.. bende hep pendig görünüyodu ama sanırım sorun var ödeme sistemlerinde .. pending olan herkes bu yöntemi denesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Early accessodemenı ayın 17snde alıcaklar pendıng olması dogal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 hayır 11'inde almaya başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Abı yukarıdakı yazdıklarını 3 kere fln okudum pek bısı anlamadım :) Benım bıldıgım ayın 17 snde oyuna baslarken cekecekler parayı su an benımkıde pendıngde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 benim cekildi 11inde, dun indirdum installadim oyunu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar