irin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ulkemizde var olan ve soyu hızla tukenmekte olan su kaplumbagalarıyle özel olarak ilgilenen ekadın ın calısmalarına mali destekte bulunmak isteyenlere...öğrenci indrimi de mevcut.))Sevdiceğe falan guzel bir hediye olabileceği kanısındayım zira uygulamaya koyacagım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 teşekkür ederim irin, geçenlere gazetede görmüştüm araştıracaktım. en kısa sürede 1 tanesini evlat edinmeyi planlıyorum. gerçekten nesli tükenmek üzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ne demek efenim,ilgi az oldugu topiğe ama olsun.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hmm hehe olabilir deniz kaplumbaaları şirin oluyor nerde bakıyorlar bu tosbalara? neyse okuyayım ben sayfayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 evinde beslemiceksin ki fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 duygusal bakmayın olaya ekad'ın para tuzağı sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Zebilith said: evinde beslemiceksin ki fdsfds o yüzden zaten "nerde bakıyorlar bu tosbalara?" dedim :p yoksa evde deniz tosbası besleyerek pek bi faydan dokunmaz herhalde heyvanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar