elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 eğer bir suç işleme hakkınız olsa ve karşılığında ceza görmeyeceğinizi bilseniz naapardınız? -ben sanırım babamı öldürürdüm.. o anki ruh halime bağlı fizik öretmenim ereli de öldürebilirim -ya da belki bi motor çalarım:) euhuehueh[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Öldürülücek çok kişi var, seri katillik yapardım, tek suç sayılır o da.Ya da okula saçlarımı kestirmeden gitmek isterdim[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 t.cavüz ederdim :P[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Banka soyardim. Ya da beyaz sarayi bombalardim.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ne adam oldurmesi gunah bunlar gunha yuhhhh pu pu pu size yazık yazık nereye gidiyorsunuz siz allah' ın yolundan şaşmayın gençlerrrr!!!! :) *!Olayı başka bir yöne çekmeye çalışır*[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bu dünyada ceza görmesek de öbür dünyada ceza vardır o yüzden hiç bi suç i$lemem sen de i$leme karde$im euhue :yapma:[signature][hline]That was just the dream...
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ben babamla kavga etmiştim.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 eft cnm aa.. hiç ceza görmiçen. konuyu saptırmayın[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Gidip Koç Ailesininun kafalarına silahı dayayıp önüne kağıtları koyup bütün herşeyi bana satmaları için zorlardım. sonra ztn bütün o sahip olduklarımla herşeyi yapabilirdim.[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bu gerçek diilll...bööle bişey olamaz ..
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ya millet hayalgücünden yoksun musunuz ya.. eğer diorum zaten.. yani if.. si... fln.. sadece hayal.. hayali bile güzel be.. düşünsenize bi hız motorum var ahhhhh ahhhh[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 benim yaptığıma göre... düşünsene hız motoru fabrikası kurucak kadar zenginsin..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Olsunn olsunnn bunu düşünmek bile insanı günaha sokarr ayıppp ama ayıpppp ( harbi yannız burda dalgaya aldım ama bence oyledir yani pek düşünmek istemem böyle şeyleri ) *!Gelecek lafları duymamak için yavaş yavaş uzaklaşır*[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: bravecik, 04 February 2004 23:26 tarihinde demiş ki: Olsunn olsunnn bunu düşünmek bile insanı günaha sokarr ayıppp ama ayıpppp ( harbi yannız burda dalgaya aldım ama bence oyledir yani pek düşünmek istemem böyle şeyleri ) *!Gelecek lafları duymamak için yavaş yavaş uzaklaşır* neden istemezsin?[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Dresquin, 04 February 2004 23:27 tarihinde demiş ki: Benim din konusunda da sinirimi bozan olay bu, icinizden gelen bir duygu yok mu yahu? Yani insan cani almaktan sizi ali koyan sey yasalar mi, ahiret korkusu mu? yasalar ve geride kalanlarına acıma hissi[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 elhamdülillah müslümanız diosunuz ve düşünmek bile caiz gelio.. caiz kelimesi buraya olmadı sanki ama neyse[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Tüm gereksiz ve ukala insanları öldürürdüm (eheh heralde dünyanın yarısı yokolurdu o zaman)[signature][hline]That was just the dream...
Venator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Matrix'i hackleyip korsan giriş yapardım. Hacklediğim herşeyi kendi lehime değiştirirdim. Sonra da hayatını yaşa :) Biri hayalgücü demişti de...[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra...
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 wuhuah med çok acımasız çıktın sen de be.. bikaç seri katil çıkar yani forumdan[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hırsız olurdum ya once bi davul seti calardım altıma bi 56 mustang bide ev lazım ama çalınmaz ki o
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ya hakkaten çok tartışılır bu konu.. yani öteki dünyada günahkar sayılmayacaksak yurtta sürekli katliam olurdu.. mu acaba? insanlar neden aman yapma günah dio.. ilginç yere tükürünce bile teyze günah dio yani[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Niye acımasız oluyo mu$uum?? Adı üstünde ''gereksiz'' i$te :)[signature][hline]That was just the dream...
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Xaer nedeni çok basit bana küçükken bir şeyi düşündüğünde yazıcı melekler bunu yazar ve bir günah işlemiş olursun ve bu düşündüğünü yaparsan daha büyük bir günah işlemiş olursun diye öğretildi bende hala inanırım buna bilmem gerçek midir değil midir ama budur ayrıca ben de acayip bir acıma duygusu wardır oyunlarda bile bir adamı öldürdükten sora o adama üzülebiliyordum ( yeni başlamış gibi tipteyse )[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 et böölece dünya da temizlenir haklısın kanka[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Öne çıkan mesajlar