Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eğer....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğer bir suç işleme hakkınız olsa ve karşılığında ceza görmeyeceğinizi bilseniz naapardınız?
-ben sanırım babamı öldürürdüm.. o anki ruh halime bağlı fizik öretmenim ereli de öldürebilirim
-ya da belki bi motor çalarım:) euhuehueh[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Öldürülücek çok kişi var, seri katillik yapardım, tek suç sayılır o da.Ya da okula saçlarımı kestirmeden gitmek isterdim[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
t.cavüz ederdim :P[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
Ne adam oldurmesi gunah bunlar gunha yuhhhh pu pu pu size yazık yazık nereye gidiyorsunuz siz allah' ın yolundan şaşmayın gençlerrrr!!!! :)

*!Olayı başka bir yöne çekmeye çalışır*[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm
Yaşasın Erotizm
Mesaj tarihi:
Gidip Koç Ailesininun kafalarına silahı dayayıp önüne kağıtları koyup bütün herşeyi bana satmaları için zorlardım. sonra ztn bütün o sahip olduklarımla herşeyi yapabilirdim.[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Mesaj tarihi:
ya millet hayalgücünden yoksun musunuz ya.. eğer diorum zaten..
yani if.. si... fln..
sadece hayal.. hayali bile güzel be..
düşünsenize bi hız motorum var ahhhhh ahhhh[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
benim yaptığıma göre...

düşünsene hız motoru fabrikası kurucak kadar zenginsin..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
Olsunn olsunnn bunu düşünmek bile insanı günaha sokarr ayıppp ama ayıpppp ( harbi yannız burda dalgaya aldım ama bence oyledir yani pek düşünmek istemem böyle şeyleri )

*!Gelecek lafları duymamak için yavaş yavaş uzaklaşır*[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm
Yaşasın Erotizm
Mesaj tarihi:
said:
bravecik, 04 February 2004 23:26 tarihinde demiş ki:
Olsunn olsunnn bunu düşünmek bile insanı günaha sokarr ayıppp ama ayıpppp ( harbi yannız burda dalgaya aldım ama bence oyledir yani pek düşünmek istemem böyle şeyleri )

*!Gelecek lafları duymamak için yavaş yavaş uzaklaşır*

neden istemezsin?[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 04 February 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
Benim din konusunda da sinirimi bozan olay bu, icinizden gelen bir duygu yok mu yahu? Yani insan cani almaktan sizi ali koyan sey yasalar mi, ahiret korkusu mu?

yasalar ve geride kalanlarına acıma hissi[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
elhamdülillah müslümanız diosunuz ve düşünmek bile caiz gelio.. caiz kelimesi buraya olmadı sanki ama neyse[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Matrix'i hackleyip korsan giriş yapardım. Hacklediğim herşeyi kendi lehime değiştirirdim. Sonra da hayatını yaşa :)

Biri hayalgücü demişti de...[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me.

The Bride / Kill Bill
Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra...
Mesaj tarihi:
wuhuah med çok acımasız çıktın sen de be.. bikaç seri katil çıkar yani forumdan[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
ya hakkaten çok tartışılır bu konu..
yani öteki dünyada günahkar sayılmayacaksak yurtta sürekli katliam olurdu.. mu acaba?
insanlar neden aman yapma günah dio.. ilginç
yere tükürünce bile teyze günah dio yani[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Xaer nedeni çok basit bana küçükken bir şeyi düşündüğünde yazıcı melekler bunu yazar ve bir günah işlemiş olursun ve bu düşündüğünü yaparsan daha büyük bir günah işlemiş olursun diye öğretildi bende hala inanırım buna bilmem gerçek midir değil midir ama budur ayrıca ben de acayip bir acıma duygusu wardır oyunlarda bile bir adamı öldürdükten sora o adama üzülebiliyordum ( yeni başlamış gibi tipteyse )[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm
Yaşasın Erotizm
  • Yeni Oluştur...