Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metucon 2008

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar biliyorsunuz bu seneki metucon 17-19 Mayısta Ankara'da, kimler geliyor bakalım bi.

Bu sene klasik bi sürü RPG oyunu, 6 adet LARP ve bi sürü daha yeni aktivite mevcut. 3 gün boyunca devamlı sürecek Magic the Gathering turnuvası, Cumartesi günü olacak DnD Battleground Arenası ( katılmak isteyenlere asagıda acıkladım biraz ), fantastik sanatlar atölyesi ( bunların içinde zar workshop'ından tutun da zincir sırha kadar bir sürü çeşit var ), Steve Jackson Games'ın üç gün boyunca yapacağı çeşitli eglenceli oyunlar ( Munchkin, Ninja Burger gibi oyunların tanıtımı yanı sıra SJGames MIB aktiviteleri ) vs vs. Ayrıca pazar akşamı bir adet kostümlü partimiz bile var :P

Simdi ilk once insanlar o DnD Arena ne ola ki diye soruyolar hemen bi açıkliym. 2 kişilik bir takım oluşturuyorsunuz DnD kuralları içerisinde level 5 olmak kaydıyla. Amacınız turnuvaya katılacak diğer karakterlerin hepsini yenmek (powerplay burda rules). Arena için gerçek bir alan ayırdık yarı-canlandırmalı karakterlerinizi oynatacaksınız; yalnız zarlar vs hepsi standart DnD kuralları. Bikac house rule var yasak buyuler vs ama cok kasıldı dengeli olması için herşeyin o yuzden de level 5 zaten =) Cumartesi günü bütün gün sürecek bu aktivite, isterseniz elinizde açılmamış RPG bileti varsa onunla katılabilirsiniz ya da RPG bileti ücretini ödeyip o anda da girebilirsiniz turnuvaya. Bu arada turnuvaya kazanacak takıma tabii ki sürpriz ödüllerimiz var hehe =)

Site linki için:

www.metucon.org

RPG oyunları, Live listesine, MtG turnuvası, Kostümlü parti ile ilgili bilgilere siteden ulaşabilirsiniz. Başka bi sorunuz varsa da bana PM atabilirsiniz, burdan sorabilirsiniz vs. Katılacak olanlarla da görüşmek dileğiyle :)
Mesaj tarihi:
İlk gün gelebildim sadece. Organizasyon fena değildi açıkçası fakat konsantrasyon dağıtan çok şey oldu, orası kötü.

Bir de tercihle oyun seçme meselesi çok başarısız üzgünüm.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Her zamanki gibi harikaydı, her zamanki gibi ambiyansta, tercihle oyun seçme sistemi de çok başarılıydı. Kantincilerimizden, BKFT'deki dostlarımıza, emeği geçen herkese çok teşekkürler. Bir sonraki seneyi iple çekiyor, hasretimi MetuCON tshirtümle gidermeye çalışıyorum :)

p.s.: Facebookta'ki Metucon 08 grubunda yüzlerce fotoğraf var, ilgilenenler, merak edenler bakabilir.
  • Yeni Oluştur...