DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Yollari bilir Yolculari Tanirim Arayani degil Aranani Sorarim Sevgi Adina Durmadan Yol Alırım Bilirim Geldigi yer Meleklerin Şehiridir Gün aydinlanınca Tan yerinde Yollara çıkar Sevgi Türküleri Bulursa Onlari Bir Garip Çöl Yerinde Bilirim Geldigi Yer Meleklerin Şehiridir Tüm Şiirlerimde İsmi Geçiyorsa Şarkılar türküler Onu Aniyorsa Durup Beklemem ararim hep BİLİRİM GELDİGİ YER MELEKLERİN ŞEHİRİDİR [[[ D.D.]]][signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanki Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hayırdır L.A. den gelen mi var?[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Wendigo, 07 February 2004 20:06 tarihinde demiş ki: hayırdır L.A. den gelen mi var? Alakasi Yok İlham Oralardan Gelmiş se Bilmiyorum :) Şiir i beyendinmi Beyenmedinmi onu merak ediyorum Pardon ( KANKİ BENDE SENİ SEVİYORUM ) Özrümü kabul edin[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar