Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuncay Özkan 12 ay hapis cezasına çarptırıldı

Apache

Öne çıkan mesajlar

Bone said:
malik said:
he hakaret ediyor ve tüm millet susuyor mu buna ?
kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz hepsi o

tuncay özkan "X" derse, dava açılır ceza yer.
Ancak tayyip erdoğan aynı "X"i derse, "ben onu kastetmemiştim" diyip sıyrılır.

Örnek göstermeme gerek yok, her ay Tayyip Erdoğan'ın başka bir vukuatı çıkıyor zaten.

Ancak malik, becool, horizon vs gibi tuhaf adamların ne kadar körü körüne (eminim bunu kabul etmiyeceklerdir gene) AKP'ye saplanıp kaldığının en güzel kanıtıdır bu topic.
kelle küfür değildir, ama kafatasçı küfürdür diyorlar.
Yok devenin nalı.
Kafatasçı kelimesini küfürler arasında sayan tek bir kaynak gösterin (zaman, vakit, türkiye ve bugün tarzı medyalar dışında), o zaman dediklerinizi kabul edecem.

Şehitlere kelle demekle, başbakana kafatasçı demek, etik olarak aynı seviyededir.
Ancak başbakan kelle diyince yırtmış kurtarmıştır, bir gazeteci kafatasçı diyince hükümetin elinin altındaki adalet bakanlığının gücü ile ceza yemiştir.

Böyle bir ikiyüzlülük vardır. Alenen faşizm uygulanmaktadır.
Ancak Radikal/Mehmet Barlas okuru liberal ve Vakit/Zaman okuru dindar insanlar bu faşizmi görmemektedir.
Demokrasi ardına sığınıp "iktidar yaparsa faşizm olmaz" zihniyeti sergileyerek ne kadar bilgisiz ve umursamaz olduklarını kanıtlamaktadır.

Bone o dediğin şeyi savunmuşmuyum bi postlara bak , bukadar yalancı ve iftiracı olma. Biraz olgun görmüştüm seni ama bu şekilde yalan konuşan ve iftira atan adamdan hayır gelmez.

Yalancılıkla ve iftira ile yaptığınız bu genelleme huyunuz olduğu sürece kimse sizin dediklerinizi ciddiye almaz. Git kumda oyna bone , biraz daha büyü , seviyeni ve düşünme katsayını büyüt. Ya da iftira atmamayı öğren.

Genelleme huyu olan herkese söylüyorum bunu , birilerinin ismini anmadan önce eleştireceğiniz konu ile ilgili postlarına bakın ya da o konuda yazdığı postalara göre cevap verin eleştiri yapın. Lütfen iftira ve yalan atmayın. Cidden can sıkıcı seviyeyi yerleye düşürmeyin şurda. Bunu (misal) ayşe teyze fatma teyze işi gücü olmayan komşular toplanıp onun bunun hakkında dedikodu şeklinde yaparlar.

Nasıl tuhafmışım onu da bilmiyorum ama yalancı ve iftiracı değilim. Memnunum halimden o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

koydular mı bilmiyorum

mini paket

http://www.8sutun.com/node/59924

http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=117888,10,6

şimdi biraz altyapı hazırlayayım.. ben tuncay özkan hakkında hiçbir zaman "süperdir, aydındır, tarafsızdır" diye düşünmedim ve hatta eğer seçim zamanı yazdıklarıma bakarsanız "biz kaç kişiyiz?" gibi bir hareketin sadece akp'yi besleyeceğini ve ayrılıkçı bir yaklaşım olduğunu da belirttim ve hâlâ da aynı görüşteyim. ayrıca tuncay özkan'ın geçmişi de biraz soru(n)lu olduğundan ötürü çok fazla güven vermemiştir bana..

gelgelelim yaptığı yayınlar ve takındığı (ya da takınmak zorunda kaldığı) tavırın bir takım dönemsel artıları getiriler olmuştur. sonuç olarak yaşananlar ve özellikle bu son görüntüler hızını almış da virajı alamamış görünümü veriyor. gerisi ne olacak, ne getirecek, ne götürecek söylemek güç..

bekleyip görüceğiz her zamanki gibi. elbette tuncay özkan'a bir adet dava daha getireceği gün gibi aşikar. ayrıca ne olursa olsun farklı bir ses eksildi tvden..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...