Ceday Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 99 a kadar gidiyor walla. bitebilir misiniz bilmiyorum..cok kasış bi oyun diyebilirim:)) sandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 restart?? hmzz. baştan başlamayı kastediosan boxworld.ini dosyası olmalı.onu açıp editleyerek istedigin bölümü oynayabilirsin.. ha bu arada sölim, bölüm sayısıyla zorluk derecesi arasında her zaman birebir bi ilişki yok. yani sazanlıyıp da 99u oynamayın hemen en zorudur die :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 resmen kafayı yedırttı yanı ehee :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 la bu bizim 40 yıllık sokoban..[hline] *Clark Mutant sees some trouble brewing on* -This is job for SUPERMUTANT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bu oyun elinde olan var mı suan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yılların sokobanı. Hiç değilse kutu oyuu deseydin fantastik bir hava katmak istemisin sanırım.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ehe, abi 1,5 yıl gecmiş zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 abi yuh sokobana sandık demişin helal valla[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 koskoca SOKOBAN ne zaman sandık oldu ?[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ahhh ahh....simcity 1 de godzilla ile şehirleri yıkarken vardı bu oyun bende...sokoban...ismi hep acaip gelmişti bana.[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bu oyun benim telefonda var yaw,ayrıca "box world" diye geçio."kutu dünyası" olcak "sandık" diil.. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 lol, abi sandık.exe idi oyunun ismi öle yazmışım zamanında, yoksa az cok bilioz ingilizce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 http://users.hunterlink.net.au/~ddrge/games/sokoban.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 sandık ulan sandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar