Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çalışkan kablonet (sürekli data transfer)

RogueNoir

Öne çıkan mesajlar

64 kablonet ve xp pro corporate kullanıyorum. worm'dan data miner kukisine kadar temiz bi sistemim var(öyle tahmin ediyorum). internetle alakası olabilicek hiç bir application açık diil, remote assistance, error reporting vs. herşey kapalı, retina scan'le tarama yaptım. herşey güzel gözüküyo. ama alet bu durumdayken, sürekli 5-6 kb'yle biyerlere bişeyler yollamaktan vazgeçmiyo. yani data ışığı sönmüyor bi türlü deli oldum. her an için bi ul/dl var yani arada bi duruyo, sonra tekrar başlıyo falan. neyin nesidir kimin fesidir anlamadım. nereye gider bukadar başı boş paket, hangi port'dan çıkar yolculuğu nereyedir bilmiyorum. konuyla ilgili fikirlerinizi ve çözüm önerilerinizi dinlemek isterim[signature][hline]improper dancing in the middle of the street
Sosyal ağlarda paylaş

Data ışığı sönmez söndüğü an net sunucun la baglantın kesılır.
Yani orada dns serverlerı ıle olan baglantısı calıstıgını gosterıyor o
[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»

[Bu mesaj rexx tarafından 07 February 2004 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iide dns 4-5 kb'ımı yermi benim ya. zaten toplam 15 kb'ciğimiz var şunun şurasında. yazık valla. data ışığını geçtim, tray bar'daki connection ikonun iki ışığı da yanıyo sürekli. paketler havada uçuşuyo resmen.[signature][hline]improper dancing in the middle of the street
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...