Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 MIND FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 gerci senden makineyi almak g.t ister o da ayri olay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 dory said: ben cumlemin sonunda demisim ki "kiz erkek farkmaz" siz hala beni erkek düşmanı ilan etmissiniz. arkadasim, yanlis anlasilma ihtimalin de var diyorum ben, kizi da tanimiyorum, bana ne yani. sende sana bakana 5-6 kere bakarsan. bu bakıyomudan cok "kaşınıyorum gel kaşı" demeye geliyor. rahatsızsan 3205983 kere bakmazsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 let the fight begin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bakışlarla aldatma ellerim sandalyenin bacaklarında dolastı yanımda sevgilim vardı ama senin caziben, günaha davetiyen cevaplanmayacak gibi degildi. yanımda sevgilim, aynanın yansımasında ateşli gözlerin kimseye farkettirmeden ben de oturdugum bar sandalyesinde seninle saatlerce seviştim her sey mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mike said: dory said: ben cumlemin sonunda demisim ki "kiz erkek farkmaz" siz hala beni erkek düşmanı ilan etmissiniz. arkadasim, yanlis anlasilma ihtimalin de var diyorum ben, kizi da tanimiyorum, bana ne yani. sende sana bakana 5-6 kere bakarsan. bu bakıyomudan cok "kaşınıyorum gel kaşı" demeye geliyor. rahatsızsan 3205983 kere bakmazsn. ahahha(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mike said: dory said: ben cumlemin sonunda demisim ki "kiz erkek farkmaz" siz hala beni erkek düşmanı ilan etmissiniz. arkadasim, yanlis anlasilma ihtimalin de var diyorum ben, kizi da tanimiyorum, bana ne yani. sende sana bakana 5-6 kere bakarsan. bu bakıyomudan cok "kaşınıyorum gel kaşı" demeye geliyor. rahatsızsan 3205983 kere bakmazsn. ahhahahaahhaahhahaha. tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar