forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu sınavında başlığı olsun iş ilanları direk 3+ yıl tecrübe ile başladığını görünce ciddiye almak lazım dedim bu sınavı tercih filan yapılıp, otomatik mi yerleştirme olcak, puana göre biz mi başvuruyoruz bilgisi olan var mı noluyor sınavdan sonra bi tane kitap aldım, yayınevi YARGI; super isim, ondan çözüyorum bazı konulardan daha çok soru çıkıyor ama, test sayısı hep aynı konular için daha verimli çalışma nasıl olur konular yetişir mi bilmiyorum ama 1-2 hafta kala deneme çözüyom diyorum onun dışında soru sayısı baya az sayılır(toplamda 120 ama mat 30, tarih 30, türkçe 30 şeklinde gidiyor), yanlış cevap sayısının baya az olması gerekiyor bu da biraz endişelendiriyor doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 sen başvuruyorsun. ve eğer yerleştirilirsen gitmek zorundasın yoksa bir daha o puanı kullanamıyorsun diye kanun çıktı zannedersem. bir de soru az deme orada 1 netle belkide iş imkanını kaçırıyorsun. milyonlarca kişi giriyor bu sınava. çok çalışmak lazım sadece yargı ile yetinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar