Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Gazete'den Annelere sansür!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nefr said:
becool said:
sen bul bulursan da bana göster hadi başka kapıya.

celik ayna, celik ayna

Estel_Anorien said:
BonePART said:
blablabla

tyoplar hariç aynen katılmakla birlikte....

bu da komik olmus guldum dayanamadim dikkat cekeyim dedim ehu

heheh valla komikmiş :)
Mesaj tarihi:
Emaleth said:

oh allahım!!
ne kadar hoşgörücü, ne kadar tahammülcenap, ne kadar antifaşizt, ne hoş...
sanki bir özgürlükler şelalesi, bir demokrasi yağmuru gibi.
sanki böyle pamuk şekeri gibi, masmavi gökyüzünde oluşan en pofidik bulutlar gibi..

iyi ki milli gazete var!

HAHAHAHAHAHAHAHA Ema direkt reklam yazmış
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Hem özgürlükçüyüm diyorsun hem de bir grubun kendi görüşlerini zorla başkalarına empoze (evet zorla çünkü izin almadan yapmışlar) etmesini normal karşılıyorsun. Ortada bir özel sektör / para / kuvvet unsuru olmasa eminim o reklam öyle kalırdı ya da tekrar yayınlanmazdı

gene yalancısın gene yalancısın.artık istemeden de olsa yalan söylüyorsun.alışkanlık olsa gerek.

1-bu grup kimseye kendi görüşlerine empoze etmiyor.istersen o gazeteyi almıyorsun.hem o görüşlü insanları görmüyorsun.
Hemde bu arçelik reklamında rol alan kadınlar zorla örtülmüyor.görünüşleride türbanlı degil,türban takılsa bunu dalga geçme olarak algılar karşı çıkardım.bu kadınlar istedigi gibi giyinebiliyor.

yalan söylemesen artık?
Mesaj tarihi:
becool said:
Ardeth said:
Hem özgürlükçüyüm diyorsun hem de bir grubun kendi görüşlerini zorla başkalarına empoze (evet zorla çünkü izin almadan yapmışlar) etmesini normal karşılıyorsun. Ortada bir özel sektör / para / kuvvet unsuru olmasa eminim o reklam öyle kalırdı ya da tekrar yayınlanmazdı

gene yalancısın gene yalancısın.artık istemeden de olsa yalan söylüyorsun.alışkanlık olsa gerek.

1-bu grup kimseye kendi görüşlerine empoze etmiyor.istersen o gazeteyi almıyorsun.hem o görüşlü insanları görmüyorsun.
Hemde bu arçelik reklamında rol alan kadınlar zorla örtülmüyor.görünüşleride türbanlı degil,türban takılsa bunu dalga geçme olarak algılar karşı çıkardım.bu kadınlar istedigi gibi giyinebiliyor.

yalan söylemesen artık?

Asteroth said:
Ne salak bir adamsın lan sen.

bi üstteki mesaj quote yapılması yasak da bu sayfaya temiz başlayayım dedim.
Mesaj tarihi:
Bazen düşünüyorum da acaba bu tip olayları insanları islamiyetten filan soğutmak için mi yapıyorlar? Bunlar komplo mu acaba? Böyle komik bişey olmaz abi çünkü başka açıklaması yok!
Mesaj tarihi:
Bence bunda bi olay yok, AKP'yle sunla bunla alakasi yok yani.

Milli Gazete ziyan bir yayin organidir zaten, okuyan kesim de belli. Istedikleri gibi, kendi kesimlerinin hosuna gidecek sekilde reklam yayinlarlar acikcasi, bir sorun goremedim ben bu konuda. Berkay'a katiliyorum bu noktada, AKP'yle falan alakasi yok hep boyleydi bu adamlar.

Benim rahatsiz oldugum su: Bu adamlarin din diye bildikleri/yasadiklari sey, anne gibi kutsal bir kavramin kolundan bacagindan dahi tahrik olacak sapkinlik potansiyelini gormekte insanlikta. Yahu madem boyle igrenc varliklariz, niye yarattin be arkadas.
Ve merak ediyorum oradaki kadinlar kendilerine nasil yedirdiler boyle birseyi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...